Mobilier copii

  • Produse Mobila:
  • 263   1 - 10
Paturi, Mobiler copii, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Patul suprapus Ada este construit şi vopsit special pentru a se integra în orice camera şi este potrivit începand cu varsta de 3 ani pâna la adolescenţa. Prin înlaturarea grilajului lateral patul se transforma în divan ce poate fi l... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobiler copii. Simpla dar versatila, comoda Click White se integreaza perfect in livingul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta.... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Mobiler copii, Paturi > Paturi Copii. Selectarea unui pat adecvat pentru un copil este un pas important deoarece acesta creste si are nevoie de o sustinere foarte buna pentru coloana sa vertebrala.în afara de acest factor, design-ul mobilierului este de asemenea foarte importa... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Mobiler copii, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Pat etajat realizat din lemn masiv şi componente de cea mai buna calitate, desavârsit în fiecare detaliu. Patul are o construcţie robusta şi este realizat în conformitate cu cerintele UE, cu privire la rezistenţa materialelor, astfel... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Mobiler copii, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Patul etajat Alice este construit şi vopsit special pentru creea o lume de basm în camera micilor prinţese.... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Mobiler copii, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Patul etajat Dominic este construit şi vopsit special pentru a se integra în camera copiilor, fiind potrivit atât pentru baieţi cât şi pentru fete.... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Mobiler copii, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Patul etajat Toby este construit şi vopsit special pentru a se integra în camera copiilor, fiind potrivit atât pentru baieţi cât şi pentru fete.Cele trei locuri de dimensiuni generoase fac ca patul sa poata fi folosit de la vârsta de... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Mobiler copii, Paturi > Paturi Copii. Patul Leo este un pat pentru o singura persoana construit şi vopsit special pentru a se integra în orice camera.... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Mobiler copii, Paturi > Paturi Copii. Patul Neville este un pat pentru o singura persoana construit şi vopsit special pentru a se integra în orice camera.Datorita dimensiunilor generoase patul poate fi folosit de la vârsta de 4 ani pâna în adolescenţa. Este foarte practic... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Mobiler copii, Paturi > Paturi Copii. Patul Otis este un pat pentru o singura persoana construit şi vopsit special pentru a se integra în orice camera.Datorita dimensiunilor generoase patul poate fi folosit de la vârsta de 4 ani pâna în adolescenţa. Este foarte practic si... Detalii »
Categorie: Mobila
  • Produse Mobila:
  • 263   1 - 10