Mobilier copii

  • Produse Mobila:
  • 174   1 - 20
Mese Birou. Descriere: Masa de birou Julia este perfecta pentru copilul dumneavoastra, avand si functia de adjustare a unghiului blatului. Este realizata din lemn de pin. Dimensiuni masa: Inaltimea mesei: 63 - 96 cm Latimea mesei: 55 cm Lungimea mesei:... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Scaune Birou. Material: Stofa / Stofa mesh perforata Culoare: Albastru.Scaun de birou ergonomic tapitat cu stofa rezistenta si stofa mesh perforata, usor de intretinut si curatat. Inaltime reglabila cu piston pe gaz si manere pentru un plus de confort. D... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Scaune Birou. Material: Piele Ecologica. Culoare: Verde. Scaun de birou ergonomic tapitat cu piele ecologica rezistenta, usor de intretinut si curatat. Inaltime reglabila cu piston pe gaz si manere pentru un plus de confort. Detalii tehnice Inaltime regl... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Scaune Birou. Material: Stofa. Culoare: Roz. Scaun de birou ergonomic tapitat cu stofa rezistenta, usor de intretinut si curatat. Spatarul este prevazut cu suport lombar pentru o pozitie corecta si confortabila a spatelui. Este realizat din mesh perforat... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Paturi Copii. Pat etajat din lemn masiv Oliver Material: Lemn de pin.Varsta recomandata: + 4 ani. Culoare: Poate fi construit in diverse culori.Termen de livrare: Aproximativ 3 saptamani. Patul etajat Oliver este construit si vopsit special pentru a se i... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Scaune Birou. Material: Metal / Piele Ecologica. Culoare: Rosu / Crem. Scaun de birou pentru copii realizat pe cadru metalic tapitat cu piele ecologica, rezistent si usor de intretinut. Cadrul metalic asigura stabilitate si rezistenta in timp, iar spatar... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Scaune Birou. Material: Stofa mesh. Culoare: Roz / Negru.Scaun de birou ergonomic, rotativ, cu cadru metalic pe role si cu inaltimea reglabila, ideal pentru camerele de tineret. Detalii tehniceCadru reglabil cu piston pe gaz. Inaltime reglabila pentru o ... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Mese Birou. Descriere: Masa de birou Paco este perfecta pentru copilul dumneavoastra, avand si functia de adjustare a unghiului blatului. Este realizata din lemn si MDF. Dimensiuni masa: Inaltimea mesei: 65 - 93 cm Latimea mesei: 55 cm Lungimea mesei: ... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Scaune Birou. Material: Metal / Stofa perforata. Culoare: Verde / Crom. Scaun de birou ergonomic, rotativ, cu cadru metalic pe role si cu inaltimea reglabila, ideal pentru camerele de tineret. Detalii tehnice Cadru de otel reglabil cu piston pe gaz. Inal... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Mobiler copii. Stil: Modern. Material: Material / Metal. Culoare: Rosu. Fotoliul Mano are un design foarte modern, este confortabil si va oferi camerei copilului dumneavoastra un aer aparte. Dimensiuni Latime: 52 cm. Adancime: 52 cm. Inaltimea totala: 57 ... Detalii »
Categorie: Canapele
Masute si scaune. Avand in vedere succesul formidabil al scaunelor Cherish, a fost introdusa in 2011 si versiunea pentru copii. Baby Cherish isi urmeaza „ parintele” in design, materiale, ergonomicitate si durabilitate. Le permite copiilor sa utilizeze u... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Scaune Birou. Material: Metal / Piele ecologica. Culoare: Crem.Scaunul Q-128 incanta prin design-ul ultramodern si ofera un confort optim. Constructia inovativa, cu cadru metalic foarte rezistent, fac din scaunul Q-128 un scaun de birou cu personalitate.... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Scaune Birou. Material: Stofa. Culoare: Verde. Scaun de birou ergonomic tapitat cu stofa rezistenta, usor de intretinut si curatat. Spatarul este prevazut cu suport lombar pentru o pozitie corecta si confortabila a spatelui. Este realizat din mesh perfor... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Scaune Birou. Descriere: Scaunul de birou Moro are un design smart si minimalist, fiind ideal pentru camerele de tineret. Dimensiuni exterioare: Latime: 41 cm Adancime: 46 cm Inaltime sezut: 38 - 52 cm Inaltime totala: 74 - 86 cm Detalii tehnice: Scaunul... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Scaune Birou. Material: Metal / Piele ecologica. Culoare: Violet.Scaun de birou ergonomic, rotativ, cu cadru metalic pe role si cu inaltimea reglabila, ideal pentru camerele de tineret. Detalii tehniceCadru reglabil cu piston pe gaz. Inaltime reglabila p... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Paturi. Descriere: Simplu dar versatil, patul Laguna se integreaza perfect in dormitorul copilului dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea fo... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Mobiler copii. Fotoliu extensibil Baby NestnBaby Nest vine in ajutorul tau atunci cand este vorba de camera copilului tau. Cum versatilitatea este una dintre calitati, Baby Nest se transforma imediat intr-o zona de odihna. Detalii tehnicenEste realizat di... Detalii »
Categorie: Canapele
Scaune Birou. Material: Metal / MDF. Culoare: Alb. Scaun de birou realizat pe cadru metalic, rezistent si usor de intretinut. Cadrul metalic asigura stabilitate si rezistenta in timp, iar spatarul ofera o pozitie corecta a spatelui. Detalii tehniceCadru ... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Scaune Birou. Material: Metal / Piele Ecologica. Culoare: Alb / Verde. Scaun de birou pentru copii realizat pe cadru metalic tapitat cu piele ecologica, rezistent si usor de intretinut. Cadrul metalic asigura stabilitate si rezistenta in timp, iar spatar... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Scaune Birou. Material: Stofa mesh. Culoare: Verde / Negru. Scaun de birou ergonomic tapitat, usor de intretinut si curatat. Inaltime reglabila cu piston pe gaz si manere pentru un plus de confort. Detalii tehniceInaltime reglabila pentru o pozitie confo... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
  • Produse Mobila:
  • 174   1 - 20