Scaune de birou

  • Produse Mobila:
  • 232   1 - 20
Scaun de birou 9000 este un scaun directorial recomandat in general pentru birouri persoanelor care indeplinesc functii administrative. Este un scaun de birou mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile une... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaunul de birou cu functie de masaj OFF 934 este unul de calitate ce face parte din categoria de scaune executive ce se recomanda persoanelor cu o statura inalta. Modelul OFF 934 beneficiaza gratuit si de functie de masaj, modelul are in d... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaun de birou OFF 624 este unul modern, cu finisaje futuriste, conceput pentru a fi utilizat intens la birou sau acasa. Acest model este caracterizat de forma sa moderna, cu forme ergonomice, utilizatorul simtindu-se confortabil, fara dure... Detalii »
Categorie: Scaune De Birou
Dimensiuni scaun de birou alb: Adancime sezut: 50  cm; Latime sezut: 58 cm; Inaltime scaun: 90 - 100 cm. Greutate sustinuta scaun birou: 100 kgGarantie scaun: 2 ani  ... Detalii »
Categorie: Scaune Birou
Scaun de birou OFF 508 este executat cu fata si spatarul din piele tip split leather, baza si bratele din PP. Produsul este prevazut cu mecanism oscilant si cilindru cu gaz pentru reglarea scaunului pe inaltime. Recomandam acest model pentr... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune de Birou. Descriere: Scaunul de birou Volt are un design smart si minimalist. Cu acest scaun vei lucra mai rapid si mai eficient, spatele tau fiind mereu realxat, sustinut intr-o pozitie corecta. Constructia ergonomica cu suport lombar va asigura con... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune de Birou. Descriere: Scaunul de birou Poseidon are un design smart si minimalist. Cu acest scaun vei lucra mai rapid si mai eficient, spatele tau fiind mereu realxat, sustinut intr-o pozitie corecta. Constructia ergonomica cu suport lombar va asigura... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune de Birou. Material: Stofa mesh. Culoare: Alb / Negru.Scaun directorial cu un design deosebit, elegant si foarte confortabil. Cadrul asigura rezistenta in timp iar stofa mesh perforata permite o foarte buna aerisire a sezutului si a spatarului.Constru... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune de Birou. Material: Piele Ecologica. Culoare: Maro inchis. Scaun de birou ergonomic tapitat cu piele ecologica rezistenta, usor de intretinut si curatat. Inaltime reglabila cu piston pe gaz si manere pentru un plus de confort. Detalii tehnice Inaltim... Detalii »
Categorie: Scaune
Dimensiuni scaun de birou: Adancime sezut: 53 cm Latime sezut: 59 cm Inaltime sezut: 45 - 55  cm; Inalime scaun:  95.5 - 105.5 cm; Greutate sustinuta: 90 kg; Garantie scaun de birou: 2 ani ... Detalii »
Categorie: Scaune Birou
Scaune de Birou. Descriere: Scaunul de birou Bono are un design smart si minimalist. Cu acest scaun vei lucra mai rapid si mai eficient, spatele tau fiind mereu realxat, sustinut intr-o pozitie corecta. Constructia ergonomica cu suport lombar va asigura con... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune de Birou. Descriere: Scaunul de birou Robin are un design smart si minimalist. Cu acest scaun vei lucra mai rapid si mai eficient, spatele tau fiind mereu realxat, sustinut intr-o pozitie corecta. Constructia ergonomica cu suport lombar va asigura co... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune de Birou. Descriere: Scaunul de birou Space are un design smart si minimalist. Cu acest scaun vei lucra mai rapid si mai eficient, spatele tau fiind mereu realxat, sustinut intr-o pozitie corecta. Constructia ergonomica cu suport lombar va asigura co... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune de Birou. Descriere: Scaunul de birou directorial Lyra are un design smart si minimalist. Cu acest scaun vei lucra mai rapid si mai eficient, spatele tau fiind mereu realxat, sustinut intr-o pozitie corecta. Constructia ergonomica cu suport lombar va... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune de Birou. Descriere: Scaunul de birou ergonomic Grace are un design smart si minimalist. Cu acest scaun vei lucra mai rapid si mai eficient, spatele tau fiind mereu realxat, sustinut intr-o pozitie corecta. Constructia ergonomica cu suport lombar va ... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune de Birou. Descriere: Scaunul de birou ergonomic Grace are un design smart si minimalist. Cu acest scaun vei lucra mai rapid si mai eficient, spatele tau fiind mereu realxat, sustinut intr-o pozitie corecta. Constructia ergonomica cu suport lombar va ... Detalii »
Categorie: Scaune
Material: Stofa / Stofa mesh perforata. Culoare: Verde.Scaun de birou ergonomic tapitat cu stofa rezistenta si stofa mesh perforata, usor de intretinut si curatat. Inaltime reglabila cu piston pe gaz si manere pentru un plus de confort. Det... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Scaune de Birou. Material: Stofa. Culoare: Maro / Gri Scaun de birou ergonomic tapitat, usor de intretinut si curatat. Detalii tehnicenMecanism TILT. Dimensiuni Latime: 64 cm. Adancime: 64 cm. Inaltime totala reglabila: 93 - 101 cm. Asamblare: Produsul nu e... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune de Birou. Material: Piele Ecologica. Culoare: Orange. Scaun directorial foarte comod, cu sezut multistrat si spatar generos cu tetiera. Tapitat cu spuma moale de diferite densitati acest scaun asigura un confort sporit indiferent ca lucrezi la birou ... Detalii »
Categorie: Scaune
Tapiterie- Piele ecologica Kg sustinute -100 kg Garantie -2 ani... Detalii »
Brand: Global Network   Categorie: Scaune Directoriale
  • Produse Mobila:
  • 232   1 - 20