Mese

  • Produse Mobila:
  • 1357   1 - 10
Masa HM Socrates are un design minimalist. Aceasta ese realizata din lemn de fag iar blatul este din MDF lacuit. Fagul se evidentiaza prin aspectul deosebit şi culoarea natur inconfundabila. Suprafata sa este fina si fara noduri. MDF-ul e... Detalii »
Categorie: Mese Bucatarie
Masa Socrates are cadrul realizat din lemn de fag si blatul din MDF lacuit. Blatul din MDF lacuit este indicat atat pentru living dar si pentru bucatarie MDF-ul fiind rezistent la umiditate. Aceasta masa are capacitatea de 4 persoane. Dimen... Detalii »
Categorie: Mese Bucatarie
Masa bucatarie Mioara este o masa rezistenta cu un design simplu ce confera bucatariei dumneavastra un aer modern. Masa este confectionata din PAL melaminat 18 mm. Dimensiuni masa bucatarie Mioara: Lungime - 100 cmLatime - 60 cm Inaltime - ... Detalii »
Categorie: Mese Bucatarie
Mobila. Masa Socrates este un “must-have” al interioarelor originale si inedite fiind o alegere excelenta pentru orice living sau bucatarie.... Detalii »
Categorie: Mobila
Brand: Nardigarden   Categorie: Blat Masa Gradina
Mobilier Mese. Masa reglabila opt persoane Valencia. Blatul este din MDF si furnir gri cu cadru alb de lemn masiv. Impreuna cu scaunele Valencia se va potrivi in orice incapere a locuintei dumneavoastra.... Detalii »
Categorie: Mese
Structura- Lemn masiv   Blat -PAL melaminat 18 mm Extensibila - Da Dimensiuni masa... Detalii »
Brand: Global Network   Categorie: Set Mese Si Scaune
Structura- Lemn masiv   Blat -PAL melaminat 18 mm Extensibila - Da Dimensiuni  -L... Detalii »
Brand: Global Network   Categorie: Mese
Set masa HM Magnum patrata plus 4 scaune K205 se va incadra perfect in sufrageria sau bucataria dumneavoastra oferind camerei eleganta si rafinament. Setul poate fii folosit cu succes in restaurante sau cafenele ce au un stil retro. Masa H... Detalii »
Categorie: Mese Cu Scaune
Masa extensibila Euro se preteaza ca masa bucatarie masa living masa de protocol sau masa de conferinte. Masa Euro 1 are o singura extensie si este realizata din lemn de fag masiv cu blat de Mdf furniruit. Masa extensibila Euro se livreaza... Detalii »
Categorie: Mese Bucatarie
  • Produse Mobila:
  • 1357   1 - 10