Biblioteci

  • Produse Mobila:
  • 86   1 - 20
Noutati. Descriere: Loras R1 este o biblioteca ce creeaza o atmosfera moderna si este perfecta pentru a depozita o multitudine de obiecte. Combinatia de MDF si lemn de stejar garanteaza calitatea si durabilitatea acestui produs. Dimensiuni: Inaltime... Detalii »
Categorie: Living
Cod Produs: MS6A Produs NOU Furnizor: UE Livrare: 1-6 saptamani in functie de stoc - in toata tara Descriere Produs: Culoare: Alb - cadru, Bej - blat Numar sertare: 1 Numar dulapuri: - Materiale: Cadru: Masiv Brad Panouri: MDF Cornise: Stej... Detalii »
Brand: Emobili   Categorie: Colectia Rosa
MOBILA. Biblioteca cu sertar din lemn alb 187 cm... Detalii »
Categorie: Biblioteci
MOBILA. Biblioteca Grace din lemn crem cu maro deschis 93x40x205 cm... Detalii »
Categorie: Biblioteci
Noutati. Descriere: Loras R2 este o biblioteca ce creeaza o atmosfera moderna si este perfecta pentru a depozita o multitudine de obiecte. Combinatia de MDF si lemn de stejar garanteaza calitatea si durabilitatea acestui produs. Dimensiuni: Inaltime... Detalii »
Categorie: Living
Descriere: Biblioteca Hijo II imbina simplitatea cu eleganta si se integreaza perfect in orice living modern. Material: Lemn / MDF Culoare: Alb / Nature Dimensiuni: Lungime: 85 cm Lungime raft: 80 cm Adancime: 35 cm Inaltime: 180 cm Inaltim... Detalii »
Categorie: Rafturi De Living
MOBILA. Biblioteca Tresor din lemn alb 120x42x207 cm... Detalii »
Categorie: Biblioteci
MOBILA. Biblioteca cu scara din lemn alb 230 cm... Detalii »
Categorie: Biblioteci
MOBILA. Biblioteca retro din lemn alb cu maro 207 cm... Detalii »
Categorie: Biblioteci
MOBILA. Biblioteca Tresor din lemn alb cu maro inchis 120x42x207 cm... Detalii »
Categorie: Biblioteci
Mobila. Ciudat burg acesta: patru strazi drepte, intretaindu-se si intovarasindu-se doua cate doua. De-a lungul lor, case cu acoperis plat si mobila alba, mutate parca de pe tarmuri meridionale. Teribil plictis, imi spuneam, dar pe la zece seara ca... Detalii »
Categorie: Biblioteci
MOBILA. Biblioteca Tresor din lemn maro roscat 207 cm... Detalii »
Categorie: Biblioteci
MOBILA. Biblioteca Artiste cu 2 usi din lemn alb cu maro dechis 120x42x207 cm... Detalii »
Categorie: Biblioteci
MOBILA. Biblioteca Grace din lemn gri 93x40x205 cm... Detalii »
Categorie: Biblioteci
MOBILA. Biblioteca Grace din lemn alb cu maro 205 cm... Detalii »
Categorie: Biblioteci
Mobila. Ma priviti curiosi, dar eu nu am ce va mai zice. La sfarsitul cartilor nu veti afla raspunsuri lipsite de indoiala, nici pace sufleteasca. Dar trecand eu pe acolo, am gasit alt lucru folositor: mult mai multe intrebari. Biblioteca formata d... Detalii »
Categorie: Biblioteci
Mobila. Gazduind deopotriva volume importante, dar si lucruri mai marunte, biblioteca Anvers se inscrie in linia clasica a colectiei de mobilier cu acelasi nume. Cornisa frumos profilata, feroneria cu eleganta patina, liniile riguros drepte sunt to... Detalii »
Categorie: Biblioteci
Descriere: Simpla dar versatila, biblioteca Aster se integreaza perfect in casa dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Stiul scandinav imbina elementele naturale cu cele moderne si creeaza un puternic efect vizual. Astfel ca, interior... Detalii »
Categorie: Rafturi De Living
Noutati. Biblioteca Matteo 2100 YellownO biblioteca este indispensabila in orice hol sau living. Daca aceasta are si un aspect foarte placut, cu atat mai mult nu trebuie sa iti lipseasca. Material: MDF + FagCuloare: Galben Dimensiuni Lungime: 47 cm ... Detalii »
Categorie: Living
Stil: Modern Material: Metal Culoare: AlbnO biblioteca este indispensabila in orice hol sau living. Daca aceasta are si un aspect foarte placut, cu atat mai mult nu trebuie sa iti lipseasca. Dimensiuni Lungime: 46 cm Latime: 20 cm Inaltimea... Detalii »
Categorie: Rafturi De Living
  • Produse Mobila:
  • 86   1 - 20