Scaune

  • Produse Mobila:
  • 2924   1 - 10
Scaune, Bucatarie, Scaune > Noutati, Mese si Scaune, Scaune > Scaune de Bucatarie, Bucatarie > Mobilier Bucatarie, Bucatarie > Mobilier Bucatarie > Scaune. Scaunul K210 are un design smart si minimalist.Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functionalitatea acestora.... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaunul GN Felix  este un scaun foarte potrivit pentru a fi integrat intr-o sala de asteptare moderna dar si intr-o sala de conferinte. Tapitat cu piele ecologica de calitatate superioara scaunul GN Felix va oferi confort si relaxare util... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
Scaun directorial SL Q033 este un scaun directorial foarte modern si confortabil. Orele petrecute la birou vor fi mai relaxante si te vei putea bucura de tot confortul oferit de acest scaun. Acest scaun poate sustine o greutate maxima de 10... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Birou
Scaun vizitator 5550S fix pentru vizitatori pe sanie de otel neagra cu bratele de plastic negru cu fata sezutului si spatarului acoperite cu piele naturala. Scaunul vizitator 5550S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic s... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Vizitatori
Mobila. Scaunul K199 are un design smart si minimalist.Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functionalitatea acestora.... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaunul SL Q105 este special conceput pentru gameri si pentru persoanele care petrec mult timp la birou. Acest model va asigura un grad ridicat de confort si relaxare. Caracteristici scaun gaming: tapiterie din piele ecologica neagra cu fin... Detalii »
Categorie: Scaune Gaming
Scaunul vizitator Strike 2130 se remarca prin design-ul modern. Acest scaun este ideal pentru  spatii publice (sali de asteptare receptii sali de conferinta etc.) dar si pentru spatiile office sau Horeca. Acest model poate suporta o greu... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
Scaunul HM Defender este alegerea ideala pentru pasionatii de jocuri pe calculator si pentru persoanele care stau un timp indelungat pe scaun. Cotierele sunt reglabile iar cele 2 perne pentru cap si pentru partea lombara sunt incluse in pre... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaunul Bar SL Long albastru este un scaun de bar cu un design modernist. A fost creat pentru a fi utilizat atat in barul de acasa cat si in barurile publice in cafenele casinouri. Acest scaun poate sustine o greutate maxima de 100 kg. Dime... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaun directorial SL Q033 este un scaun directorial foarte confortabil insotit de un design deosebit. Este foarte rezistent in timp si este tapitat cu piele ecologica si stofa mesh perforata ce permite o foarte buna aerisire a sezutului si ... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Birou
  • Produse Mobila:
  • 2924   1 - 10