Scaune

  • Produse Mobila:
  • 2924   1 - 10
Scaune, Bucatarie, Scaune > Noutati, Mese si Scaune, Scaune > Scaune de Bucatarie, Bucatarie > Mobilier Bucatarie, Bucatarie > Mobilier Bucatarie > Scaune. Scaunul K210 are un design smart si minimalist.Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functionalitatea acestora.... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaunul Bar SL Long albastru este un scaun de bar cu un design modernist. A fost creat pentru a fi utilizat atat in barul de acasa cat si in barurile publice in cafenele casinouri. Acest scaun poate sustine o greutate maxima de 100 kg. Dime... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaun directorial SL Q033 este un scaun directorial foarte modern si confortabil. Orele petrecute la birou vor fi mai relaxante si te vei putea bucura de tot confortul oferit de acest scaun. Acest scaun poate sustine o greutate maxima de 10... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Birou
Distractie inteligenta si accesibilitate. Scaunul pentru copii HOP4 este perfect pentru copii atunci cand stau la birou. Vine cu un design prietenos si este foarte comod. Acest model este prevazut cu piston de gaz pentru ajustarea inaltimii... Detalii »
Categorie: Scaune Birou Pentru Copii
Mobila. Scaunul K199 are un design smart si minimalist.Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functionalitatea acestora.... Detalii »
Categorie: Mobila
Cod Produs: SCC51 IProdus NOU Furnizor: Germania Livrare: 1-14 zile in functie de stoc in toata tara Descriere Produs: Culoare: Crem Perna: ca in imagine Material: Lemn si MDF Dimensiuni scaun: Lungime: 76 cm Adancime: 44 cm Inaltime: 52 c... Detalii »
Brand: Emobili   Categorie: Scaun
Scaunul HM Fargo este un scaun de birou confortabil cu design atractiv realizat din materiale de calitate superioara. Caracteristici scaun birou: tapiteria este confectionata din piele ecologica de culoare neagra - baza solida din polipro... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Birou
Scaunul SL Q02 este un scaun birou mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Tapiteria scaunului este realizata din stofa de culoare gri placuta la atingere si usor de intretinut/... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Birou
Scaun birou copii SL Q099 asigura copilului o pozitie relaxanta. Pozitia corecta presupune ca persoana sa stea cu talpile pe podea cu spatele drept lipit de spatar si cu genunchii fixati la un unghi de 90 de grade. Se regleaza pe inaltime ... Detalii »
Categorie: Scaune Birou Pentru Copii
Scaun birou copii SL Q099 asigura o pozitie confortabila si comoda. Pozitia corecta presupune ca persoana sa stea cu talpile pe podea cu spatele drept lipit de spatar si cu genunchii fixati la un unghi de 90 de grade. Se regleaza pe inalti... Detalii »
Categorie: Scaune Birou Pentru Copii
  • Produse Mobila:
  • 2924   1 - 10