Scaune

  • Produse Mobila:
  • 2220   1 - 20
Scaun directorial GN01 folosit fie pentru a lucra sau pentru a studia fie pentru a citi sau a ne retrage in fata calculatorului. Scaunele de birou devin o achizitie important in locuinta fiecaruia dintre noi in cazul in care avem un birou ... Detalii »
Categorie: Scaune Birou
Tapiterie - Piele ecologica Kg sustinute -85 kg Garantie- 2 ani... Detalii »
Brand: Global Network   Categorie: Scaune De Birou
Baza stea pentru scaune ergonomice D700 este o piesa fabricata din poliuretan vopsit in culoarea argintiu, ce are insertii de plasticde culoarea negru. Aceasta baza are diametrul exterior de 700 mm, iar in zona centrala, unde se intalnesc c... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Sano Leather Care este o emulsie pentru tapiteriile din piele ale scaunelor, ce curata si ingrijeste pielea naturala si pielea ecologica. Emulsie pentru curatarea si lustruirea articolelor din piele: scaune, fotolii, canapele, tapiserie si ... Detalii »
Categorie: Intretinere Scaune
Orice copil care incepe scoala are nevoie de un birou unde sa poata sa-si faca lectiile in liniste plus un scaun atasat la acest birou. In acest sens noi venim in intampinarea dumnevoastra cu un pachet promotional de birou scolar plus un sc... Detalii »
Categorie: Seturi Economice
Scaune living BUC 232C sunt confectionate dintr-o scoica tapitata cu material textil, stofa. Baza acestora este realizata din lemn de fag. Scaunul este testat sa reziste la o greutate maxima de 100 kg. Dimensiuni scaune living BUC 232C: Ina... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaun de birou 9000 este un scaun directorial recomandat in general pentru birouri persoanelor care indeplinesc functii administrative. Este un scaun de birou mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile une... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Role gumate pentru scaune de birou sunt comercializate la set de 5 role gumate si se pot utiliza pentru scaune de birou (scaune ergonomice). Pretul este pentru un set de 5 role. Diametrul rotii este de 50 mm, iar cel al axului de prindere i... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Dimensiuni scaun directorial:Adanzime sezut: 67 cm; Latime spatar: 68 cm; Inaltime scaun: 107 - 115 cm; Greutate sustinuta: 102 kgGarantie scaun directorial: 2 ani ... Detalii »
Categorie: Scaune Directoriale
Dimensiuni scaun birou copii:Latime sezut: 55 cm; Adancime sezut: 57 cm; Inaltime scaun: 89 - 99 cm Grautate sustinuta: 102 kgGarantie scaun birou copii: 2 ani ... Detalii »
Categorie: Scaune Birou Copii
Noi avem solutia pentru dumneavoastra in cazul in care doriti sa organizati o conferinta, un simpozion si aveti nevoie de scaune. Inchiriere de scaune pentru diferite evenimente, la cele mai bune preturi de pe piata. Transportul este gratui... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune birou copii OFF 328 sunt unul dintre piesele de mobilier ce nu trebuie sa lipseasca din camera copilului dumneavoastra. Scaunul a fost conceput pentru a fi facil de utilizat de cei mici, dar si rezistent pentru a se putea opune celor... Detalii »
Categorie: Scaune
Acest produs contine un set de doua manere confectionate din otel cromat, manere utilizate pentru scaunele de birou (scaunele directoriale). Manere metalice pentru scaune directoriale prevazute cu patru gauri de prindere, din care doua pozi... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Dimensiuni scaun birou:Adanzime sezut: 62 cm; Latime sezut: 62 cm Inaltime scaun: 95 - 105 cm Greutate sustinuta: 102 kgGarantie scaun birou: 2 ani ... Detalii »
Categorie: Scaune Birou
Scaun bucatarie Euro este realizat din lemn de fag tapitat cu stofa de calitate disponibil in finisaje de stejar cires si wenge. Scaun lemn ce are sezutul si spatarul tapitate cu stofa. Scaun bucatarie din lemn foarte rezistent la trafic gr... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Living
Dimensiuni scaun: Adancime sezut: 64 cmLatime spatar: 62 cm; Inaltime scaun: 112 -122 cm; Greutate sustinuta: 100 kgGarantie scaun directorial: 2 ani  ... Detalii »
Categorie: Scaune Birou
Cod Produs: SEA25 Produs NOU Furnizor: Germania Livrare: 1-14 zile in functie de stoc - in toata tara Descriere Produs: Culoare: Alb Material: Lemn si MDF Numar sertare: 3 Dimensiuni totale (inclusiv oglinda): Lungime: 50 cm Adancime: 40 cm... Detalii »
Brand: Emobili   Categorie: Set Masa Machiaj
ScauneOnline.ro va pune la dispozitie o noua gama de produse, si anume scaune la comanda! Acestea pot fi achizitionate numai pentru o comanda minima de 30 bucati, cu achitarea unui avans de 30%. Fiind scaune la comanda, perioada de livrare ... Detalii »
Categorie: Scaune La Comanda
Role scaun birou comercializate la set de 5 bucati, putand fi utilizate la scaunele de birou (scaune ergonomice). Aceste rotii au un diametru de 50 mm, iar cel al axului de prindere in baza scaunului este de 11 mm. Role scaun birou au pretu... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Mecanism pentru scaune directoriale sau mecanism Multiblock este un mecanism ce se poate utiliza la o mare parte dintre scaunele de birou. Unul dintre aspectele importante in alegerea mecanismului este distanta dintre gaurile de prindere, c... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
  • Produse Mobila:
  • 2220   1 - 20