Scaune

  • Produse Mobila:
  • 2615   1 - 10
Scaune, Bucatarie, Scaune > Noutati, Mese si Scaune, Scaune > Scaune de Bucatarie, Bucatarie > Mobilier Bucatarie, Bucatarie > Mobilier Bucatarie > Scaune. Scaunul K210 are un design smart si minimalist.Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functionalitatea acestora.... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaunul Bar SL Long albastru este un scaun de bar cu un design modernist. A fost creat pentru a fi utilizat atat in barul de acasa cat si in barurile publice in cafenele casinouri. Acest scaun poate sustine o greutate maxima de 100 kg. Dime... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaun directorial SL Q033 este un scaun directorial foarte modern si confortabil. Orele petrecute la birou vor fi mai relaxante si te vei putea bucura de tot confortul oferit de acest scaun. Acest scaun poate sustine o greutate maxima de 10... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Birou
Scaune, Mese si Scaune, Scaune > Scaune de Bar, Bucatarie > Mobilier Bucatarie > Mese si Scaune de Bar. Simple dar versatile, scaunele Grace se integreaza perfect in livingul dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual.... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaunul HM 73 este un scaun de bar modern practic si rezistent. Acesta se va incadra perfect in baruri cafenele cluburi dar si acasa in living sau bucatarie. Caracteristici scaun bar: baza din metal cromat - suport pentru sustinerea pici... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaunul GN Shell este un scaun cu design inedit modern si elegant. Acest scaun este potrivit atat pentru living-uri bucatarii dar si restaurante sau cafenele. Datorita picioarelor de lemn si structurii metalice acest scaun poate sustine o... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Living
Scaunul GN Felix  este un scaun foarte potrivit pentru a fi integrat intr-o sala de asteptare moderna dar si intr-o sala de conferinte. Tapitat cu piele ecologica de calitatate superioara scaunul GN Felix va oferi confort si relaxare util... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
Scaune. Simplitatea eleganta a acestui scaun de dining il face de nelipsit din orice interior retro. Originalul a fost creat de designerii americani Charles si Ray Eams in anii '50 si a ramas de atunci unul din punctele de referinta ale designului ... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaunul vizitator Volga are un design clasic minimalist.  Acest model este ideal in oricare zona de asteptare dar si in sali de conferinta. Sezutul si spatarul acestui scaun sunt realizate din lemn stratificat. Cadrul cromat asigura scaun... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
Scaunul vizitator Strike 2131 se remarca prin design-ul minimalist. Acest scaun se va incadra perfect in sali de asteptare de conferinta in zone de receptii si in birouri. Dimensiuni scaun vizitator: Latime sezut: 45 5 cm - Latime scaun:... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
  • Produse Mobila:
  • 2615   1 - 10