Paturi dormitor

  • Produse Mobila:
  • 913   1 - 10
Paturi, Dormitoare, Mobiler copii, Paturi > Noutati, Paturi > Paturi Copii. Simplu dar versatil, patul Click White se integreaza perfect in dormitorul copilului dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta.Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor ... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Pat tapitat crem barcelona Colecţia: Modern. Culoare: Crem.... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Mobiler copii, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Patul etajat Dominic este construit şi vopsit special pentru a se integra în camera copiilor, fiind potrivit atât pentru baieţi cât şi pentru fete.... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Mobiler copii, Paturi > Paturi Copii. Selectarea unui pat adecvat pentru un copil este un pas important deoarece acesta creste si are nevoie de o sustinere foarte buna pentru coloana sa vertebrala.în afara de acest factor, design-ul mobilierului este de asemenea foarte importa... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Paturi > Noutati, Paturi > Paturi Tapitate, Paturi > Paturi Rabatabile Cu Lada, Paturi > Paturi Tapitate > Paturi Stofa. Un pat potrivit pentru orice dormitor este modelul La Finca cu stofa si tablie tapitata, o piesa de mobilier impunatoare si foarte eleganta in sine. Designul deosebit al patului, precum si calitatea materialelor il vor face foarte potrivit ... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Pat din lemn culoare cires Genewa Colecţia: Rustic. Culoare cadru metalic: Negru. Culoare lemn: Antique Cherry. Pat Genewa... Detalii »
Categorie: Mobila
Fotolii, Canapele, Canapele > Noutati, Canapele > Fotolii Fixe. Discretia, rafinamentul si frumusetea sunt elementele definitorii pentru fotoliul Sempati Beige.Fotoliul Sempati Beige impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit.Şezutul fotoliului Sempati Beige este elastic şi... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Un pat potrivit pentru orice dormitor este modelul Joe Comfort cu piele ecologica si tablie tapitata, o piesa de mobilier impunatoare si foarte eleganta in sine... Detalii »
Categorie: Mobila
Realizat din fier forjat si lemn masiv patul SL Cortina se reamarca prin durabilitate si rezistenta. Mobilierul din fier forjat se potriveste de minune oricarui stil si te va ajuta ca creezi in dormitorul tau o atmosfera romantica. Patul SL... Detalii »
Categorie: Paturi
Patul SL Barcelona este realizat din piele ecologica de calitate superioara rezistenta la uzura si cu un design impresionant. Structura din lemn masiv a patului ii garanteaza o durabilitate si rezistenta sporita. Un alt avantaj al acestui p... Detalii »
Categorie: Paturi
  • Produse Mobila:
  • 913   1 - 10