Mobila Bar

  • Produse Mobila:
  • 703   1 - 10
Scaunul Bar SL Long albastru este un scaun de bar cu un design modernist. A fost creat pentru a fi utilizat atat in barul de acasa cat si in barurile publice in cafenele casinouri. Acest scaun poate sustine o greutate maxima de 100 kg. Dime... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaune, Mese si Scaune, Scaune > Scaune de Bar, Bucatarie > Mobilier Bucatarie > Mese si Scaune de Bar. Simple dar versatile, scaunele Grace se integreaza perfect in livingul dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual.... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaune. Scaunul de bar Packard Galvano este un clasic al designului industrial. Inspirat de mobilierul din interioarele atelierelor pariziene de inceput de secol XX, Packard Galvano este estetic, robust si durabil. Disponibile intr-o gama variata ... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaunul de bar ABS 170 se remarca prin tapiteria din care este confectionat, respectiv o piele de tip vinil lucioasa ( gen vintage ), precum si prin formele retro date de cusaturi si elementele de imbinare ale sezutului cu spatarul.ABS 170 ... Detalii »
Categorie: Scaune
Brand: Cfurniture   Categorie: Scaune Bar
Brand: Cfurniture   Categorie: Scaune Bar
Cod Produs: SCC51 IProdus NOU Furnizor: Germania Livrare: 1-14 zile in functie de stoc in toata tara Descriere Produs: Culoare: Crem Perna: ca in imagine Material: Lemn si MDF Dimensiuni scaun: Lungime: 76 cm Adancime: 44 cm Inaltime: 52 c... Detalii »
Brand: Emobili   Categorie: Scaun
Scaunul HM Matrix 2 are un design modern si elegant. Acesta poate fi amplast cu succes in baruri cafenele saloane de infrumusetare. Tapiteria este realizata din piele ecologica alba si stofa neagra. Inaltimea sezutului se poate regla de la... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaun bar Saturn – este un scaun inalt rotativ cu un design modern ce va completa estetic mobilierul din orice bar club sau cafenea. Este un scaun deosebit de stabil avand baza metalica cu finisaj cromat. Sezutul este din lemn curbat lacu... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Comode. Simpla dar versatila, comoda Barcelona se integreaza perfect in locuinta dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta.Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si funct... Detalii »
Categorie: Mobila
  • Produse Mobila:
  • 703   1 - 10