Mobila Bar

  • Produse Mobila:
  • 703   1 - 10
Scaunul Bar SL Long albastru este un scaun de bar cu un design modernist. A fost creat pentru a fi utilizat atat in barul de acasa cat si in barurile publice in cafenele casinouri. Acest scaun poate sustine o greutate maxima de 100 kg. Dime... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaune, Mese si Scaune, Scaune > Scaune de Bar, Bucatarie > Mobilier Bucatarie > Mese si Scaune de Bar. Simple dar versatile, scaunele Grace se integreaza perfect in livingul dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual.... Detalii »
Categorie: Mobila
Brand: Cfurniture   Categorie: Scaune Bar
Scaunul HM 73 este un scaun de bar modern practic si rezistent. Acesta se va incadra perfect in baruri cafenele cluburi dar si acasa in living sau bucatarie. Caracteristici scaun bar: baza din metal cromat - suport pentru sustinerea pici... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Mobila. Fotoliul Barcelona este din rattan impletit, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoast... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaun Bar SL Long negru este un scaun de bar care asigura un grad de confort ridicat datorita materialelor de calitate. Este un scaun care te relaxeaza si-ti ofera o sustinere de calitate. Acest scaun poate sustine o greutate maxima de 90 k... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Mobila. Pat tapitat crem barcelona Colecţia: Modern. Culoare: Crem.... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaune. Scaunul de bar Packard Silver este un clasic al designului industrial. Inspirat de mobilierul din interioarele atelierelor pariziene de inceput de secol XX, Packard Silver este robust si estetic original. Disponibile intr-o gama variata de ... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaunul de bar ABS 170 se remarca prin tapiteria din care este confectionat, respectiv o piele de tip vinil lucioasa ( gen vintage ), precum si prin formele retro date de cusaturi si elementele de imbinare ale sezutului cu spatarul.ABS 170 ... Detalii »
Categorie: Scaune
Brand: Cfurniture   Categorie: Scaune Bar
  • Produse Mobila:
  • 703   1 - 10