Mobila Debara

  • Produse Mobila:
  • 96   1 - 10
In amenajarea holului un rol important il are dulapul pentru pantofi pantofarul. Daca spatiul tau este limitat iti oferim pantofarul tip taburet cu spatiu depozitare pentru 6 perechi. Este un pantofar cu sertar numai bun pentru holurile mai... Detalii »
Categorie: Mobila Hol
Gradina, Gradina > Noutati, Gradina > Mic mobilier. Lada de depozitare West este o piesa de mobilier versatila, funcţionala, fiind perfecta pentru depozitarea obiectelor.... Detalii »
Categorie: Mobila
Living, Mic Mobilier, Living > Noutati. O lada de depozitare este indispensabila in orice hol, living sau camera copiilor. Daca aceasta are si un aspect foarte placut, cu atat mai mult nu trebuie sa iti lipseasca.... Detalii »
Categorie: Mobila
Tapiterie - Piele ecologica Kg sustinute -100 kg Garantie- 2 ani... Detalii »
Brand: Global Network   Categorie: Tabureti Bucatarie
Pantofarul HM Lima K1 este realizat din PAL melaminat si cant ABS. Dimensiunile holului dumneavoastra sunt reduse? Doriti sa evitati aspectul inestetic al incaltarilor lasate la usa? Pantofarul Lima este solutia perfecta! Aceasta piesa de... Detalii »
Categorie: Mobila Hol
Pantofarul GN Bern este o piesa de mobilier ce nu ar trebui sa lipseasca din locuinta dumneavoastra. Fie ca il amplasati pe hol in debara sau pe balcon acest suport pentru pantofi se va dovedi extrem de practic: nu ocupa mult spatiu si are... Detalii »
Categorie: Mobila Hol
Mobila. Pat tapiţat alb Queen Patul tapiţat Queen este un pat cu un design fermecator ce se remarca prin linile ondulate ale capatâiului capitonat şi prin picioarele conturate în stil clasic. Deşi stiulul acestui pat este unic şi încântato... Detalii »
Categorie: Mobila
Taburete. Taburetele-cutie sunt solutia ideala atunci cand aveti invitati la ceai, dar nu si scaune pentru ei. Este cutie pentru depozitare si piesa de mic moblier in acelasi timp, aceasta multumita tapiteriei din piele ecologica, imprimata cu motive... Detalii »
Categorie: Mobila
Pantofarul HM Lima K1 este realizat din PAL melaminat de culoare stejar sonoma si este cantuit cu ABS. Dimensiunile holului dumneavoastra sunt reduse? Doriti sa evitati aspectul inestetic al incaltarilor lasate la usa? Pantofarul Lima est... Detalii »
Categorie: Mobila Hol
Acest pat este dublu si are spatiu de depozitare pentru lenjerie. Culoarea alba a MDF-ului ofera o nota de eleganta si luminoziate camerei. Materiale: -MDF lacuit - cant ABS 0.4 mm grosime Dimensiuni: Lungime: 209 cm Latime: 96 cm Inaltime:... Detalii »
Categorie: Mobila Camera Copii
  • Produse Mobila:
  • 96   1 - 10