Mobila Birou

  • Produse Mobila:
  • 1228   1 - 10
Scaun directorial SL Q033 este un scaun directorial foarte modern si confortabil. Orele petrecute la birou vor fi mai relaxante si te vei putea bucura de tot confortul oferit de acest scaun. Acest scaun poate sustine o greutate maxima de 10... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Birou
Scaunul HM Fargo este un scaun de birou confortabil cu design atractiv realizat din materiale de calitate superioara. Caracteristici scaun birou: tapiteria este confectionata din piele ecologica de culoare neagra - baza solida din polipro... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Birou
Scaunul SL Q02 este un scaun birou mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Tapiteria scaunului este realizata din stofa de culoare gri placuta la atingere si usor de intretinut/... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Birou
Scaun directorial SL Q033 este un scaun directorial foarte confortabil insotit de un design deosebit. Este foarte rezistent in timp si este tapitat cu piele ecologica si stofa mesh perforata ce permite o foarte buna aerisire a sezutului si ... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Birou
Scaunul Desmond este un scaun directorial moale extrem de confortabil datorita pernelor ce urmaresc liniile corpului facandu-te sa te relaxezi si automat sa-ti concentrezi atentia doar pe activitatea pe care o intreprinzi. Fie ca alegi aces... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaunul directorial GN39 este reglabil pe inaltime prin sistem hidraulic si are functie de balans. Tapiteria textila a scaunului directorial este disponibila in culorile: argintiu sau auriu Baza si bratele sunt din material rezistent cromat... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaune, Scaune > Noutati, Mese si Scaune, Scaune > Scaune de Birou, Scaune > Scaune de Birou > Scaune Directoriale. Scaun de birou ergonomic tapitat cu piele ecologica rezistenta, usor de intretinut si curatat.... Detalii »
Categorie: Mobila
Etajere si Comode. Etajera Bohemia Tundra din lemn masiv de molid avand 3 polite si 2 sertare de culoare gri antichizat. Din lemn masiv: molid. Dimensiuni: Latime: 118 cm Adancime: 42 cm inaltime: 175 cm Dimensiuni sertar: Latime: 41 cm Adancime: 46 cm inalti... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Model - HRC 608 Tapiterie - Piele ecologica Kg sustinute -100 kg Garantie- 2 ani  ... Detalii »
Brand: Global Network   Categorie: Scaune Vizitator
Tapiterie - Piele naturala Kg sustinute -100 kg Garantie- 2 ani... Detalii »
Brand: Global Network   Categorie: Scaune Directoriale
  • Produse Mobila:
  • 1228   1 - 10