Mobila Birou

  • Produse Mobila:
  • 1084   1 - 10
Scaun directorial SL Q033 este un scaun directorial foarte modern si confortabil. Orele petrecute la birou vor fi mai relaxante si te vei putea bucura de tot confortul oferit de acest scaun. Acest scaun poate sustine o greutate maxima de 10... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Birou
Scaunul GN Felix  este un scaun foarte potrivit pentru a fi integrat intr-o sala de asteptare moderna dar si intr-o sala de conferinte. Tapitat cu piele ecologica de calitatate superioara scaunul GN Felix va oferi confort si relaxare util... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
Birou HM B11 este un birou de calculator practic si multifunctional. Detalii tehnice birou: blat din MDF - structura metalica - polita glisata pentru tastatura - polita pentru unitate - polita pentru imprimanta - suport CD-uri - sertar Di... Detalii »
Categorie: Birouri
Scaunul vizitator Volga are un design clasic minimalist.  Acest model este ideal in oricare zona de asteptare dar si in sali de conferinta. Sezutul si spatarul acestui scaun sunt realizate din lemn stratificat. Cadrul cromat asigura scaun... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
Scaunul vizitator Strike 2131 se remarca prin design-ul minimalist. Acest scaun se va incadra perfect in sali de asteptare de conferinta in zone de receptii si in birouri. Dimensiuni scaun vizitator: Latime sezut: 45 5 cm - Latime scaun:... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
Scaunul vizitator Strike 2130 se remarca prin design-ul modern. Acest scaun este ideal pentru  spatii publice (sali de asteptare receptii sali de conferinta etc.) dar si pentru spatiile office sau Horeca. Acest model poate suporta o greu... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
Scaunul vizitator Felix are un design simplu si elegant. Tapiteria este realizata din piele ecologica de calitate superioara rezistenta la uzura iar cadrul este din metal vopsit in camp electrostatic. Acest scaun este ideal pentru salile de... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
Scaun directorial SL Q033 este un scaun directorial foarte confortabil insotit de un design deosebit. Este foarte rezistent in timp si este tapitat cu piele ecologica si stofa mesh perforata ce permite o foarte buna aerisire a sezutului si ... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Birou
Scaun vizitator 5550S fix pentru vizitatori pe sanie de otel neagra cu bratele de plastic negru cu fata sezutului si spatarului acoperite cu piele naturala. Scaunul vizitator 5550S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic s... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Vizitatori
Mobila. Seti este un birou cu stil, ce creeaza o atmosfera moderna si eleganta. Este realizat din lemn masiv de fag de cea mai buna calitate si poate fi achizitionat pe nuanta de natural.... Detalii »
Categorie: Mobila
  • Produse Mobila:
  • 1084   1 - 10