Mobila Birou

  • Produse Mobila:
  • 1228   1 - 10
Scaunul GN Felix  este un scaun foarte potrivit pentru a fi integrat intr-o sala de asteptare moderna dar si intr-o sala de conferinte. Tapitat cu piele ecologica de calitatate superioara scaunul GN Felix va oferi confort si relaxare util... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
Scaun directorial SL Q033 este un scaun directorial foarte modern si confortabil. Orele petrecute la birou vor fi mai relaxante si te vei putea bucura de tot confortul oferit de acest scaun. Acest scaun poate sustine o greutate maxima de 10... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Birou
Scaun vizitator 5550S fix pentru vizitatori pe sanie de otel neagra cu bratele de plastic negru cu fata sezutului si spatarului acoperite cu piele naturala. Scaunul vizitator 5550S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic s... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Vizitatori
Cod Produs: MAA12 IProdus NOU Furnizor: Germania Livrare: 1-14 zile in functie de stoc in toata tara Descriere Produs: Culoare: Alb Material: Lemn si MDF Numar sertare: 3 Dimensiuni masuta: Lungime: 100 cm Adancime: 41 cm Inaltime: 79 cm... Detalii »
Brand: Emobili   Categorie: Masa Birou Machiaj
Scaunul vizitator Volga are un design clasic minimalist.  Acest model este ideal in oricare zona de asteptare dar si in sali de conferinta. Sezutul si spatarul acestui scaun sunt realizate din lemn stratificat. Cadrul cromat asigura scaun... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
Scaunul vizitator Strike 2130 se remarca prin design-ul modern. Acest scaun este ideal pentru  spatii publice (sali de asteptare receptii sali de conferinta etc.) dar si pentru spatiile office sau Horeca. Acest model poate suporta o greu... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
Scaun directorial SL Q036 este un scaun de birou ergonomic tapitat cu piele ecologica rezistenta usor de intretinut si curatat. Stand in acest scaun vei lucra mai rapid si mai eficient spatele tau fiind mereu realxat sustinut intr-o pozitie... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Birou
Scaun directorial SL Q033 este un scaun directorial foarte confortabil insotit de un design deosebit. Este foarte rezistent in timp si este tapitat cu piele ecologica si stofa mesh perforata ce permite o foarte buna aerisire a sezutului si ... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Birou
In alegerea unui scaun vizitator pe care il cumperi pentru casa ta trebuie sa iei in calcul si marimea spatiului in care il vei pozitiona. Unele scaune vizitator au forme speciale si atragatoare dar daca sunt scaune vizitator mari vor incom... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Vizitatori
Scaune, Scaune > Noutati, Mese si Scaune, Scaune > Scaune de Birou, Scaune > Scaune de Birou > Scaune Directoriale. Scaun de birou ergonomic tapitat cu piele ecologica rezistenta, usor de intretinut si curatat.... Detalii »
Categorie: Mobila
  • Produse Mobila:
  • 1228   1 - 10