Mobila Hol

  • Produse Mobila:
  • 218   1 - 10
In amenajarea holului un rol important il are dulapul pentru pantofi pantofarul. Daca spatiul tau este limitat iti oferim pantofarul tip taburet cu spatiu depozitare pentru 6 perechi. Este un pantofar cu sertar numai bun pentru holurile mai... Detalii »
Categorie: Mobila Hol
Cuierul HM W50 are un design modern si elegant. Acesta se va integra perfect in holul sau biroul dumneavoastra. Structura din otel vopsit ii ofera acestei piese de mobilier rezistenta stabilitate si durabilitate. Cuierul este prevazut cu 9... Detalii »
Categorie: Cuiere
Pantofarul GN Bern este o piesa de mobilier ce nu ar trebui sa lipseasca din locuinta dumneavoastra. Fie ca il amplasati pe hol in debara sau pe balcon acest suport pentru pantofi se va dovedi extrem de practic: nu ocupa mult spatiu si are... Detalii »
Categorie: Mobila Hol
Cuierul SL CR39 este fabricat din otel cromat iar baza din ceramica garanteaza o rezistenta sporita. Acest cuier este potrivit atat pentru acasa in hol sau birou cat si in hoteluri sau receptii. Cuierul CR39 este o piesa de mobilier usor de... Detalii »
Categorie: Cuiere
Stender haine dublu util pentru aranjarea hainelor pe umeras in camera de zi atunci cand considerati ca nu doriti sa le puneti in dulapul de haine. Baza si rotile sunt din plastic. Este un stender haine reglabil pe inaltime si deplasabil p... Detalii »
Categorie: Cuiere
Cu un design elegant si modern cuierul din otel cromat este util pentru holul casei sau spatiul office. Cuierul este prevazut cu 6 agatatori si elemente de lemn. Baza patrata asigura o sustinere adecvata hainelor dumneavoastra. Produsul est... Detalii »
Categorie: Cuiere
Orice camin trebuie sa fie cat mai aerisit si organizat de aceea aveti nevoie de mici trucuri pentru organizarea spatiului. Suportul de pantofi confectionat din lemn de pin natur este ideal pentru organizarea incaltamintei dumneavoastra. Di... Detalii »
Categorie: Mobila Hol
Gradina, Gradina > Noutati, Gradina > Mic mobilier. Lada de depozitare West este o piesa de mobilier versatila, funcţionala, fiind perfecta pentru depozitarea obiectelor.... Detalii »
Categorie: Mobila
Living, Mic Mobilier, Living > Noutati. O lada de depozitare este indispensabila in orice hol, living sau camera copiilor. Daca aceasta are si un aspect foarte placut, cu atat mai mult nu trebuie sa iti lipseasca.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Simplu dar versatil, cuierul Brent se integreaza perfect in holul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta.... Detalii »
Categorie: Mobila
  • Produse Mobila:
  • 218   1 - 10