Mobila Hol

  • Produse Mobila:
  • 217   1 - 10
Suport pantofi cu taburete negru din otel tapitat cu piele ecologica neagra.Daca esti mereu pe fuga acest suport pantofi tip taburet e ceea ce ai nevoie. Nu te mai impiedici de perechile de pantofi aruncate in graba la intrare ii mentine vi... Detalii »
Categorie: Mobila Hol
Living, Mic Mobilier, Living > Noutati, Mobilier Lemn, Mobilier din lemn masiv. O lada de depozitare este indispensabila in orice hol sau living. Daca aceasta are si un aspect foarte placut, cu atat mai mult nu trebuie sa iti lipseasca.... Detalii »
Categorie: Mobila
MOBILA. Cuier din lemn alb cu 12 carlige 165x25x37 cm... Detalii »
Categorie: Cuiere
Cuierul HM W50 are un design modern si elegant. Acesta se va integra perfect in holul sau biroul dumneavoastra. Structura din otel vopsit ii ofera acestei piese de mobilier rezistenta stabilitate si durabilitate. Cuierul este prevazut cu 9... Detalii »
Categorie: Cuiere
Pantofarul GN Bern este o piesa de mobilier ce nu ar trebui sa lipseasca din locuinta dumneavoastra. Fie ca il amplasati pe hol in debara sau pe balcon acest suport pentru pantofi se va dovedi extrem de practic: nu ocupa mult spatiu si are... Detalii »
Categorie: Mobila Hol
Stender haine dublu util pentru aranjarea hainelor pe umeras in camera de zi atunci cand considerati ca nu doriti sa le puneti in dulapul de haine. Baza si rotile sunt din plastic. Este un stender haine reglabil pe inaltime si deplasabil p... Detalii »
Categorie: Cuiere
Orice camin trebuie sa fie cat mai aerisit si organizat de aceea aveti nevoie de mici trucuri pentru organizarea spatiului. Suportul de pantofi confectionat din lemn de pin natur este ideal pentru organizarea incaltamintei dumneavoastra. Di... Detalii »
Categorie: Mobila Hol
Potrivit atat unui birou sau unui spatiu de locuit cuierul metalic negru te intampina cu 6 brate unde iti poti agata geanta jacketa esarfa sau palaria de care vrei sa scapi imediat ce intrii pe usa iar baza triunghiulara este utila in agata... Detalii »
Categorie: Cuiere
Living, Mic Mobilier, Living > Noutati. O lada de depozitare este indispensabila in orice hol, living sau camera copiilor. Daca aceasta are si un aspect foarte placut, cu atat mai mult nu trebuie sa iti lipseasca.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Simplu dar versatil, cuierul Brent se integreaza perfect in holul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta.... Detalii »
Categorie: Mobila
  • Produse Mobila:
  • 217   1 - 10