Mobila Tineret

  • Produse Mobila:
  • 52   1 - 20
Un dormitor modern ideal pentru camera de tineret cu un contrast wenge cu crem se poate incadra perfect indiferent de culoarea camerei. Dormitor pentru tineret compus din dulap cu patru usi spatios comoda cu patru sertare noptiera cu un ser... Detalii »
Categorie: Dormitoare
Dormitor cu pat dublu spatios cu un design care imbina clasicul cu modernul pentru a va oferi un mobilier complet pentru dormitor. Dormitorul pentru tineret este compus din: pat dulap cu trei usi comoda cu doua usi si noptiera. Materialele ... Detalii »
Categorie: Dormitoare
Pat dormitor fabricat din Pal melaminat de 18mm cu un pret avantajos creeat pentru dormitoare tineret. Este un model potrivit pentru dormitor care combina simplitatea cu eleganta disponibil in culori cires sau wenge. SALTEAUA NU ESTE INCLUS... Detalii »
Categorie: Paturi
Dormitor tineret matrimonial clasic. Extrem de elegant si rafinat mobila de dormitor tineret pune in valoare fiecare centimetru din incapere. Dormitor cu pat dublu spatios cu un design care imbina clasicul cu modernul pentru a va oferi un m... Detalii »
Categorie: Dormitoare
Comoda Tineret cu doua usi si spatiu de depozitare deschis pozitionat deasupra usilor. Aceasta comoda este ideala pentru dormitor dar poate fi folosita si in living sau pe hol. Este un tip de comoda care poate fi folosita si ca suport pentr... Detalii »
Categorie: Comode
Mobila Copii si tineret. Pat copii speedGama Paturi copii si tineretMaterial de fabricatie: Pal melaminat cantuit cu canturi PVC moiCuloare: multicolorDimensiuni: 151x75x55 cmPatul se vinde cu saltea.... Detalii »
Categorie: Paturi Copii și Tineret
Mobila Copii si tineret. Taburet Moly OWL Gama Taburete Material de fabricatie: PVC Culori: multicolor Dimensiuni: 38x38x38 cm Produsul are dubla utilizare - taburete si cutie de depozitare.... Detalii »
Categorie: Taburete
Mobila Copii si tineret. Pat copii happy fairyGama Paturi copii si tineretMaterial de fabricatie: Pal melaminat cantuit cu canturi PVC moiCuloare: alb/rozDimensiuni: 145x76x70x61 cmPatul se vinde cu saltea si sertar.... Detalii »
Categorie: Paturi Copii și Tineret
Mobila Copii si tineret. Pat copii happy jungleGama Paturi copii si tineretMaterial de fabricatie: Pal melaminat cantuit cu canturi PVC moiCuloare: multicolorDimensiuni: 145x76x70x61 cmPatul se vinde cu saltea si sertar.... Detalii »
Categorie: Paturi Copii și Tineret
Mobila Copii si tineret. Pat copii fire truckGama Paturi copii si tineretMaterial de fabricatie: Pal melaminat cantuit cu canturi PVC moiCuloare: multicolorDimensiuni: 148x74x58 cmPatul se vinde cu saltea.... Detalii »
Categorie: Paturi Copii și Tineret
Mobila Copii si tineret. Taburet Dizzy Gama Taburete Material de fabricatie: PVC Culori: multicolor Dimensiuni: fi 38x38 cm Produsul are dubla utilizare - taburete si cutie de depozitare.... Detalii »
Categorie: Taburete
Mobila si Accesorii. Birou copii Baru Gama Birouri copii si tineret Material de fabricatie: MDF lacuit / lemn masiv Culoare: alb/albasrtru sau alb/roz. Biroul contine 2 seturi de decorari - albastru si roz astfel incat poate fi decorat dupa preferinte. Dimensiu... Detalii »
Categorie: Birou Copii și Tineret
Mobila Copii si tineret. Taburet Dizzy Gama Taburete Material de fabricatie: PVC Culori: imprimeu cai Dimensiuni: fi 38x38 cm Produsul are dubla utilizare - taburete si cutie de depozitare.... Detalii »
Categorie: Taburete
Mobila si Accesorii. Birou copii Anas Gama Birouri copii si tineret Material de fabricatie: MDF lacuit / lemn masiv Culoare: pin natural/alb Dimensiune: 109x55x62-88 cm ( inaltime reglabila )... Detalii »
Categorie: Birou Copii și Tineret
Mobila Copii si tineret. Taburet Dizzy Gama Taburete Material de fabricatie: PVC Culori: imprimeu flori Dimensiuni: fi 38x38 cm Produsul are dubla utilizare - taburete si cutie de depozitare.... Detalii »
Categorie: Taburete
Mobila si Accesorii. Casetiera copii Analice Gama Casetiere copii si tineret Material de fabricatie: MDF lacuit/lemn masiv Culoare: pin/alb Dimensiune: 36x40x65 cm... Detalii »
Categorie: Birou Copii și Tineret
Mobila si Accesorii. Casetiera copii Alf Gama Casetiere copii si tineret Material de fabricatie: plastic ABS Culoare: Roz/alb Dimensiune: fi 34x61 cm... Detalii »
Categorie: Birou Copii și Tineret
Mobila si Accesorii. Casetiera copii Alf Gama Casetiere copii si tineret Material de fabricatie: plastic ABS Culoare: Albastru/ Alb Dimensiune: fi 34x61 cm... Detalii »
Categorie: Birou Copii și Tineret
Mobila si Accesorii. Casetiera copii Beppo Gama Casetiere copii si tineret Material de fabricatie: MDF lacuit Culoare: Albastru/ Alb Dimensiune: 36x40x65 cm * Pretul afisat pe site include TVA.... Detalii »
Categorie: Birou Copii și Tineret
Mobila si Accesorii. Masa copii Simba Gama Birouri copii si tineret Material de fabricatie: Plastic/ Melamina Culoare: Rosu/ Verde Dimensiune: 115x60x46-58 cm Produsele din imagine se vand separat. * Pretul afisat pe site include TVA.... Detalii »
Categorie: Birou Copii și Tineret
  • Produse Mobila:
  • 52   1 - 20