Mobila Copii

  • Produse Mobila:
  • 142   1 - 20
Mese Birou. Descriere: Masa de birou Julia este perfecta pentru copilul dumneavoastra, avand si functia de adjustare a unghiului blatului. Este realizata din lemn de pin. Dimensiuni masa: Inaltimea mesei: 63 - 96 cm Latimea mesei: 55 cm Lungimea mesei:... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Birou copii Alinuta ideal pentru dormitorul juniorului dumneavoastra. Acest birou calculator copii va da senzatia copilului ca este un om mare si important iar astfel va studia cu mai mult interes. Biroul pentru copii este realizat din Pal ... Detalii »
Categorie: Mobila Camera Copii
Paturi Copii. Pat etajat din lemn masiv Oliver Material: Lemn de pin.Varsta recomandata: + 4 ani. Culoare: Poate fi construit in diverse culori.Termen de livrare: Aproximativ 3 saptamani. Patul etajat Oliver este construit si vopsit special pentru a se i... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
MOBILA. Fotoliu de copii din lemn maro deschis cu tapiterie rosie 43x35 cm... Detalii »
Categorie: Fotolii
Mese Birou. Descriere: Masa de birou Paco este perfecta pentru copilul dumneavoastra, avand si functia de adjustare a unghiului blatului. Este realizata din lemn si MDF. Dimensiuni masa: Inaltimea mesei: 65 - 93 cm Latimea mesei: 55 cm Lungimea mesei: ... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Mobiler copii. Stil: Modern. Material: Material / Metal. Culoare: Rosu. Fotoliul Mano are un design foarte modern, este confortabil si va oferi camerei copilului dumneavoastra un aer aparte. Dimensiuni Latime: 52 cm. Adancime: 52 cm. Inaltimea totala: 57 ... Detalii »
Categorie: Canapele
Dulap copii Alinuta ideal pentru camera celor mici datorita aspectului vesel. Cu ajutorul acestui dulap copii il veti invata pe cel mic sa fie mai ordonat si sa-si aranjeze hainele intr-un mod corect. Dulapul pentru dormitorul copilului est... Detalii »
Categorie: Mobila Camera Copii
Paturi. Descriere: Simplu dar versatil, patul Laguna se integreaza perfect in dormitorul copilului dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea fo... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Mobiler copii. Fotoliu extensibil Baby NestnBaby Nest vine in ajutorul tau atunci cand este vorba de camera copilului tau. Cum versatilitatea este una dintre calitati, Baby Nest se transforma imediat intr-o zona de odihna. Detalii tehnicenEste realizat di... Detalii »
Categorie: Canapele
Paturi Copii. Pat etajat din lemn masiv Dante Material: Lemn de pin.Varsta recomandata: + 4 ani. Culoare: Poate fi construit in diverse culori.Termen de livrare: Aproximativ 3 saptamani. Patul etajat Dante este construit si vopsit special pentru a se int... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Paturi Copii. Pat etajat din lemn masiv Aldo Material: Lemn de pin.Varsta recomandata: + 4 ani. Culoare: Poate fi construit in diverse culori.Termen de livrare: Aproximativ 3 saptamani. Patul etajat Aldo este construit si vopsit special pentru a se integ... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Paturi Copii. Pat etajat din lemn masiv alb Dominic Material: Lemn de pin.Varsta recomandata: + 4 ani. Culoare: Poate fi construit in diverse culori.Termen de livrare: Aproximativ 3 saptamani. Patul etajat Dominic este construit si vopsit special pentru ... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Pat copii Alinuta cu dimensiuni perfecte pentru orice copil si potrivite chiar si pentru un adult datorita lungimii de 2 metri. Este un pat copii de foarte buna calitate care va rezista foarte bine in timp. Patul pentru copii este realizat ... Detalii »
Categorie: Mobila Camera Copii
MOBILA. Fotoliu de copii din lemn alb cu tapiterie rosu pepit... Detalii »
Categorie: Fotolii
Mese Birou. Descriere: Masa de birou Collorido este perfecta pentru copilul dumneavoastra, avand si functia de adjustare a unghiului blatului. Este realizata din metal si MDF. Cele 2 seturi de decoratiuni colorate sunt incluse in pret. Dimensiuni masa:... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Mese Birou. Colectia: Moder Culoare: Alb / Stejar DESCRIERE: Masa de birou potrivita pentru copii sau adolescenti. Imbina simplitatea cu eleganta si se integreaza perfect in orice dormitor modern. Dimensiuni: Inaltime: 70 cm Latime: 70 cm Lungime: 120 ... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Mobilier. Colectia: Modern Culoare: Gri / Stejar Dimensiuni: Inaltime: 190 cm - Latime: 30 cm - Lungime: 115 cm Termen de livrare: Aproximativ 6-7 saptamaninnBiblioteca Moody imbina simplitatea cu eleganta si se integreaza perfect in orice living mod... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Mese Birou. Descriere: Masa de birou Dallas este perfecta pentru copilul dumneavoastra, fiind adecvata atat pentru baieti cat si pentru fete. Este realizata din metal si are un compartiment de depozitare. Dimensiuni masa: Inaltimea mesei: 65 cm Latimea... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Paturi Copii. Pat etajat din lemn masiv David Material: Lemn de pin.Varsta recomandata: + 4 ani. Culoare: Poate fi construit in diverse culori.Termen de livrare: Aproximativ 3 saptamani. Patul etajat David este construit si vopsit in culoarea nucului, sp... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
Paturi Copii. Pat etajat din lemn masiv Yoyo Material: Lemn de pin.Varsta recomandata: + 4 ani. Culoare: Poate fi construit in diverse culori.Termen de livrare: Aproximativ 3 saptamani. Patul etajat Yoyo este construit si vopsit special pentru a se integ... Detalii »
Categorie: Mobiler Copii
  • Produse Mobila:
  • 142   1 - 20