Mobila Sufragerie

  • Produse Mobila:
  • 1613   1 - 10
Tapiterie -Piele ecologica Kg sustinute -120 kg Garantie- 2 ani... Detalii »
Brand: Global Network   Categorie: Scaune Living
Living, Comode, Living > Noutati. Simpla dar versatila, comoda Lima se integreaza perfect in livingul sau holul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta.... Detalii »
Categorie: Mobila
Brand: Scandinavian Lifestyle   Categorie: Dulapuri Living
Brand: Szynaka   Categorie: Dulapuri Living
Brand: Szynaka   Categorie: Comode Tv
Brand: Cfurniture   Categorie: Scaune Bar
Polite Living. Polita Bohemia din lemn masiv de molid disponibila in doua variante. Din lemn masiv de molid. Dimensiuni: Lungime x Latime x Grosime 150 cm x 28 cm x 8 cm 70 cm x 28 cm x 8 cm Culoare: gri antichizat Montaj: Fara montaj. Termen de livrare: ... Detalii »
Categorie: Mobilier
Scaunul K201¬†este un scaun modern si confortabil. Acest model se va incadra minunat in living-ul dumneavoastra oferind incaperii un aer elegant. Spatarul si sezutul scaunului sunt realizate din polipropilena de culoare gri inchis. Pentru u... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Bucatarie
Camera de zi sau cum i se mai spune living room-ul este de obicei locul in care toata lumea se aduna si petrece clipe minunate si relaxante schimba idei sau desfasoara tot felul de activitati specifice precum vizionatul de filme sau jucatul... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Living
Living, Comode, Living > Noutati. Comoda Bolero se potriveste in orice living, fiind simpla dar cu personalitate.... Detalii »
Categorie: Mobila
  • Produse Mobila:
  • 1613   1 - 10