Mobila Bucatarie

  • Produse Mobila:
  • 945   1 - 10
Scaune, Bucatarie, Scaune > Noutati, Mese si Scaune, Scaune > Scaune de Bucatarie, Bucatarie > Mobilier Bucatarie, Bucatarie > Mobilier Bucatarie > Scaune. Scaunul K210 are un design smart si minimalist.Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functionalitatea acestora.... Detalii »
Categorie: Mobila
Masa plianta Practic este o masa foarte practica asa cum sugereaza si numele fiind o masa perfecta pentru reuniunile restranse de maxim 6 persoane utila atat pentru mese festive cat si pentru intalniri cu prietenii. Daca aveti o problema c... Detalii »
Categorie: Mese Bucatarie
Taburete bucatarie Alin - o piesa de mobilier pe cat de simpla pe atat de folositoare. In cazul in care nu dispuneti de foarte mult spatiu in bucatarie sau daca vreti sa acomodati musafirii in conditii optime acest taburet este alegerea pot... Detalii »
Categorie: Taburete
Masa extensibila Euro 2 cu doua extensii. Aceasta masa este realizata din lemn masiv de fag cu blat din MDF furniruit. Dimensiuni masa extensibila Euro 2: Lungime - 155/192.5/230 cmLatime - 95 cm Inaltime - 82 cm Garantie: 2 ani... Detalii »
Categorie: Mese Bucatarie
Coltare, Canapele, Canapele > Noutati, Canapele > Coltare Extensibile. Coltarul Fabio II impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit.Cadrul solid este construit din MDF si lemn de pin ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale din partea sezutul... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaune, Mese si Scaune, Scaune > Scaune de Bar, Bucatarie > Mobilier Bucatarie > Mese si Scaune de Bar. Simple dar versatile, scaunele Grace se integreaza perfect in livingul dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual.... Detalii »
Categorie: Mobila
Tapiterie - PVC Kg sustinute -75 kg Garantie- 2 ani... Detalii »
Brand: Global Network   Categorie: Tabureti Bucatarie
Producatorul acestui Scaun metalic stivuibil HRC 597 a dus procesul de fabricare la un alt nivel prin crearea acestui model cu ajutorul galvanizarii.Scaunul este potrivit pentru utilizarea comerciala si utilizarea in exterior datorita vopse... Detalii »
Categorie: Scaune De Bucatarie
Scaunul K201 este un scaun modern si confortabil. Acest model se va incadra minunat in living-ul dumneavoastra oferind incaperii un aer elegant. Spatarul si sezutul scaunului sunt realizate din polipropilena de culoare gri inchis. Pentru u... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Bucatarie
Masa SL Combo este o piesa de mobiler care va oferi living-ului sau bucatariei dumneavoastra o nota de prospetime un aer tineresc. Aceasta masa are un cadru rezistent din lemn cu finisaje de stejar alb iar blatul este realizat din MDF verni... Detalii »
Categorie: Mese Bucatarie
  • Produse Mobila:
  • 945   1 - 10