Mobila Bucatarie

  • Produse Mobila:
  • 945   1 - 10
Scaune, Bucatarie, Scaune > Noutati, Mese si Scaune, Scaune > Scaune de Bucatarie, Bucatarie > Mobilier Bucatarie, Bucatarie > Mobilier Bucatarie > Scaune. Scaunul K210 are un design smart si minimalist.Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functionalitatea acestora.... Detalii »
Categorie: Mobila
Masa HM Socrates are un design minimalist. Aceasta ese realizata din lemn de fag iar blatul este din MDF lacuit. Fagul se evidentiaza prin aspectul deosebit şi culoarea natur inconfundabila. Suprafata sa este fina si fara noduri. MDF-ul e... Detalii »
Categorie: Mese Bucatarie
Masa Socrates are cadrul realizat din lemn de fag si blatul din MDF lacuit. Blatul din MDF lacuit este indicat atat pentru living dar si pentru bucatarie MDF-ul fiind rezistent la umiditate. Aceasta masa are capacitatea de 4 persoane. Dimen... Detalii »
Categorie: Mese Bucatarie
Taburete bucatarie Alin - o piesa de mobilier pe cat de simpla pe atat de folositoare. In cazul in care nu dispuneti de foarte mult spatiu in bucatarie sau daca vreti sa acomodati musafirii in conditii optime acest taburet este alegerea pot... Detalii »
Categorie: Taburete
Masa bucatarie Mioara este o masa rezistenta cu un design simplu ce confera bucatariei dumneavastra un aer modern. Masa este confectionata din PAL melaminat 18 mm. Dimensiuni masa bucatarie Mioara: Lungime - 100 cmLatime - 60 cm Inaltime - ... Detalii »
Categorie: Mese Bucatarie
Brand: Pclass   Categorie: Scaune Bucatarie
Coltare. Coltar extensibil Leonardo cu sezlong pe dreapta are un design modern va deveni cu siguranta vedeta livingului. Dat fiind faptul ca se poate transforma rapid si intr-un pat incapator, e tot mai clar ca aceasta este solutia ideala pentru cam... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Tapiterie - PVC Kg sustinute -75 kg Garantie- 2 ani... Detalii »
Brand: Global Network   Categorie: Tabureti Bucatarie
Masa extensibila Euro se preteaza ca masa bucatarie masa living masa de protocol sau masa de conferinte. Masa Euro 1 are o singura extensie si este realizata din lemn de fag masiv cu blat de Mdf furniruit. Masa extensibila Euro se livreaza... Detalii »
Categorie: Mese Bucatarie
Masa sufragerie ideala pentru cei care doresc o masa simpla si moderna in acelasi timp. Aceasta masuta sufragerie cu structura din lemn si blat MDF va infrumuseta considerabil spatiul in care va fi pozitionata. Dimensiuni masa: Lungime: 120... Detalii »
Categorie: Mese Bucatarie
  • Produse Mobila:
  • 945   1 - 10