Saltele

  • Produse Mobila:
  • 664   1 - 10
Prestige Diamant face parte din gama de saltele care pot fi utilizate atat in scopuri medicale cat si de persoanele ce doresc sa doarma pe un suport ferm. Salteaua are o grosime de 24 cm ceea ce ii permite sa fie folosita pe orice structura... Detalii »
Categorie: Seturi Saltele
Salteaua superortopedica Prestige Diamant combina vîrful din tehnologia clasica Bonnel (cu arcuri) cu tehnologia specifica saltelelor de poliuretan de top. Tehnologiile incorporate designul precum si materialele utilizate urmaresc asigurar... Detalii »
Categorie: Saltele Prestige
Saltelele Pocket Spring ofera un confort sporit si relaxant atat tie cat si partenerului tau. Sistemul pocket spring al saltelei confera rezistenta si durabilitate sporita datorita arcurilor pozitionate individual impachetate in buzunare p... Detalii »
Categorie: Saltele Pocket
Salteaua Saturn Memory Plus este termosensibila: devine mai ferma cand temperatura este scazuta si devine mai moale atunci cand e cald. Tocmai din acest motiv o saltea cu spuma memory iti va oferi nivelul de fermitate de care ai nevoie. S... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Salteaua Jupiter Memory One cu spuma de inalta densitate permite circulatia aerului cu usurinta in interiorul saltelei ofera un confort superior iar datorita stratului de spuma memory previne transpiratia corpului din timpul noptii. Pentru... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Saltea ortopedica recomandata tuturor categoriilor de varsta. Se potriveste pe deplin formei corpului dumneavoastra si se muleaza benefic pe coloana vertebrala asigurand o odihna de calitate. Caracteristici tehnice saltea Jupiter Memory One... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Salteaua Terra ofera un raport optim intre gradul de elasticitate si cel de rigiditate. Salteaua are o grosime de 26 cm si o fermitate mare. Caracteristici tehnice saltea ortopedica Terra Spring Comfort: -Husa detasabila din tricot cu Aloe ... Detalii »
Categorie: Saltele Cu Arcuri
Set Saltea Memory Foam 160x200 plus Pilota microfibra iarna 180x200. Saltea 160x200 Memory Foam este fabricata cu memory foam material visco-elastic din poliuretan cu densitate de 50 ce asigura dispersarea uniforma a punctelor de presiune s... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Set Saltea Memory Foam 140x200 plus Pilota microfibra iarna 180x200. Saltea 140x200 Memory Foam este fabricata cu memory foam material visco-elastic din poliuretan cu densitate de 50 ce asigura dispersarea uniforma a punctelor de presiune s... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Salteaua 90x200 Superortopedica lux este de un nivel superior fata de salteaua superortopedica normala diferenta majora constand in fasia de spuma poliuretanica care este introdusa la fiecare rand de arcuri conferind o rigiditate sporita. S... Detalii »
Categorie: Saltele Superortopedice
  • Produse Mobila:
  • 664   1 - 10