Saltele

  • Produse Mobila:
  • 470   1 - 20
Un pic de rasfat este binevenit oricand iar topul de saltea Extreme Feeling vine sa confirme acest lucru. Este extrem de delicat si rafinat o expresie a bunului gust si a materialelor de calitate superioara folosite. Puful de gasca este mat... Detalii »
Categorie: Top Saltele Green Future
Saltelele cu sistem pocket spring ofera un confort sporit si confortabil atat tie cat si partenerului tau. Sistemul pocket spring al saltelei confera o rezistenta si durabilitate sporita datorita arcurilor pozitionate individual impachetate... Detalii »
Categorie: Saltele Cu Arcuri Individuale
Saltea Memory 140x200 SiriusAcesta saltea inlocuieste stratul clasic de burete cu un strat de memory foam pentru a oferi un maxim de suport si confort oferindu-va astfel un somn odihnitor si o pozitie corecta a coloanei vertebrale. Daca nu ... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Alegeti calitatea ca principal ingredient atunci cand achizitionati un produs pentru ca de acest aspect depind rezistenta in timp si confortul oferit. Pentru aceasta saltea sustinerea este realizata de sistemul de arcuri de tip bonnel din o... Detalii »
Categorie: Saltele Speciale
Saltea ortopedica fara arcuri Crin 90x200 cm cu strat de spuma cu memorie 4 cm pe o singura parte si o grosime totala de 25 cm. Aceasta saltea asigura un somn confortabil si linistit mulandu-se pe corp si mentinand coloana vertebrala intr-o... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Sentimentul de bine de relaxare profunda il putem avea ca rezultat al unui somn linistit si confortabil. Asadar grija si atentie deosebite cand achizitionam o saltea astfel vom fi feriti de eventuale neplaceri la nivelul coloanei. Este impo... Detalii »
Categorie: Saltele Speciale
Set Saltea Vega 160x200 plus Pilota microfibra iarna Minet 180x200 Saltea 160x200 Vega LuxCauti o saltea de calitate care sa iti ofere un somn odihnitor si relaxant? Noi iti recomandam salteaua vega lux. Este o saltea ce are burete contur p... Detalii »
Categorie: Saltele Superortopedice
Saltea 120/200 Ortopedica OrionO saltea clasica pe baza de arcuri de tip bonell si cu intarituri din spuma poliuretanica pe fiecare rand de arcuri cu o inaltime de 21 cm si avand fiecare parte a suprafetelor exterioare dublata cu un strat d... Detalii »
Categorie: Saltele Ortopedice Cu Arcuri
Saltea Orion 90x200 OrtopedicaIn fiecare zi suntem expusi situatiilor stresante si tensionate de aceea este important ca sa avem un somn odihnitor astfel incat corpul nostru sa se relaxeze si sa se regenereze suficient. Pentru a facilita ac... Detalii »
Categorie: Saltele Ortopedice Cu Arcuri
Saltea Lux 180x200 Superortopedica Praga are toate atuurile pentru a sustine in conditii regesti doua persoane in special datorita dimensiunii sale de 180x200 cm. Aceasta saltea lux 180x200 garanteaza un somn de calitate. Structura saltelei... Detalii »
Categorie: Saltele Ortopedice Cu Arcuri
Saltea superortopedica Lux 130x200 este un tip de saltea care asigura un grad de confort superior si un somn de calitate. Saltea cu arcuri bonell sustine coloana intr-o pozitie corecta prevenind astfel durerile de spate. Saltea cu baza arc... Detalii »
Categorie: Saltele Ortopedice Cu Arcuri
Saltea memory Azalee cu arcuri 90x200 cm are un strat de memory 4 cm pe o singura parte grosimea totala ajungand la 25 cm. Aceasta saltea memory asigura un somn de calitate mulandu-se pe corp si asigurand o pozitie corecta a coloanei verte... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Saltea superortopedica 60x120 confortabila mai este cunoscuta si sub denumirea de relaxa aceasta imbina ergonomia si confortul oferind o saltea superortopedica clasica cu proprietati moderne. Aceasta saltea superortopedica 60x120 are o inal... Detalii »
Categorie: Saltele Ieftine
Salteaua fara arcuri 120x190 este constituita numai din spuma. Este o saltea de calitate superioara recomandata oricarei persoane care isi doreste confort dar si un suport ortopedic pentru coloana vertebrala. Aceasta saltea reactioneaza dir... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Saltele Memory. Tehnologie: Saltea pe Arcuri Individuale tip Pocket si spuma memory Grad de Fermitate: Intermediara Husa Detasabila: Nu Grosime: 26 cm Aerisitoare: Da Tratament Alergenic: Da Certificare OEKO-TEX: Da Garantie: 10 ANI DESCRIERE Designul avan... Detalii »
Categorie: Saltele
Saltele suplimentare. Tehnologie: Saltea pe Spuma Vasco Elastica Memory - Saltea Suplimentara Grad de Fermitate: Moale Husa Detasabila: Da Husa Lavabila: Da (Curatare chimica) Grosime: 4 cm Garantie: 2 ANI DESCRIERE Aceasta saltea suplimentara Pillow Top Memory ... Detalii »
Categorie: Saltele
Set Saltea Super Lux Ortopedica Iris 140x200 plus Pilota microfibra iarna 180x200. Salteaua super lux ortopedica 140x200 Iris este confectionata dintr-o plasa de arcuri Bonnell de tip HERCULE diametru 72 mm din sarma otel carbon 2 2mm trata... Detalii »
Categorie: Saltele Superortopedice
Saltea Orion 160x200 OrtopedicaIn fiecare zi suntem expusi situatiilor stresante si tensionate de aceea este important ca sa avem un somn odihnitor astfel incat corpul nostru sa se relaxeze si sa se regenereze suficient. Pentru a facilita a... Detalii »
Categorie: Saltele Ortopedice Cu Arcuri
Saltea Orion 120x190 OrtopedicaIn fiecare zi suntem expusi situatiilor stresante si tensionate de aceea este important ca sa avem un somn odihnitor astfel incat corpul nostru sa se relaxeze si sa se regenereze suficient. Pentru a facilita a... Detalii »
Categorie: Saltele Ortopedice Cu Arcuri
Saltea Ortopedica Superlux 160x200 Roma isi poate acomoda utilizatorii in conditii foate confortabile si foarte benefice starii de sanatate. Aceasta saltea ortopedica sustine coloana vertebrala corect prevenind astfel durerile de spate si a... Detalii »
Categorie: Saltele Superortopedice
  • Produse Mobila:
  • 470   1 - 20