Paturi etajate

  • Produse Mobila:
  • 26   1 - 10
Paturi, Mobiler copii, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Patul etajat Dominic este construit şi vopsit special pentru a se integra în camera copiilor, fiind potrivit atât pentru baieţi cât şi pentru fete.... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Mobiler copii, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Pat etajat realizat din lemn masiv şi componente de cea mai buna calitate, desavârsit în fiecare detaliu. Patul are o construcţie robusta şi este realizat în conformitate cu cerintele UE, cu privire la rezistenţa materialelor, astfel... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Mobiler copii, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Patul etajat Toby este construit şi vopsit special pentru a se integra în camera copiilor, fiind potrivit atât pentru baieţi cât şi pentru fete.Cele trei locuri de dimensiuni generoase fac ca patul sa poata fi folosit de la vârsta de... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Patul etajat Oliver este construit şi vopsit special pentru a se integra în camera copiilor, fiind potrivit atât pentru baieţi cât şi pentru fete.Datorita dimensiunilor generoase patul poate fi folosit de la vârsta de 4 ani pâna în... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Patul etajat Aldo este construit şi vopsit special pentru a se integra în camera copiilor, iar culoarea natur îl face potrivit atât pentru baieţi cât şi pentru fete.Datorita dimensiunilor generoase patul poate fi folosit de la vârst... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Patul etajat Dante este construit şi vopsit special pentru a se integra în camera copiilor, iar culoarea natur îl face potrivit atât pentru baieţi cât şi pentru fete.Datorita dimensiunilor generoase patul poate fi folosit de la vârs... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Patul etajat Yoyo este construit şi vopsit special pentru a se integra în camera copiilor, iar combinaţia de culori, nuc şi orange, îl face potrivit atât pentru baieţi cât şi pentru fete... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Combinaţia îndrazneaţa de culori a patului etajat Aron a fost aleasa în mod special pentru o camera de adolescenţi, dar poate fi folosit fara grii şi de copii datorita elementelor de siguranţa. Cele doua sertare pe role sunt încapat... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Patul etajat David este construit şi vopsit in culoarea nucului, special pentru a se integra în orice tip de camera, fiind potrivit atât pentru baieţi cât şi pentru fete.... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Mobiler copii, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Patul etajat Alice este construit şi vopsit special pentru creea o lume de basm în camera micilor prinţese.... Detalii »
Categorie: Mobila
  • Produse Mobila:
  • 26   1 - 10