Paturi etajate

  • Produse Mobila:
  • 26   1 - 10
Paturi, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Patul etajat Yoyo este construit şi vopsit special pentru a se integra în camera copiilor, iar combinaţia de culori, nuc şi orange, îl face potrivit atât pentru baieţi cât şi pentru fete... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Combinaţia îndrazneaţa de culori a patului etajat Aron a fost aleasa în mod special pentru o camera de adolescenţi, dar poate fi folosit fara grii şi de copii datorita elementelor de siguranţa. Cele doua sertare pe role sunt încapat... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Mobiler copii, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Pat etajat realizat din lemn masiv şi componente de cea mai buna calitate, desavârsit în fiecare detaliu. Patul are o construcţie robusta şi este realizat în conformitate cu cerintele UE, cu privire la rezistenţa materialelor, astfel... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Mobiler copii, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Patul etajat Alice este construit şi vopsit special pentru creea o lume de basm în camera micilor prinţese.... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Mobiler copii, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Patul etajat Dominic este construit şi vopsit special pentru a se integra în camera copiilor, fiind potrivit atât pentru baieţi cât şi pentru fete.... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Mobiler copii, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Patul etajat Toby este construit şi vopsit special pentru a se integra în camera copiilor, fiind potrivit atât pentru baieţi cât şi pentru fete.Cele trei locuri de dimensiuni generoase fac ca patul sa poata fi folosit de la vârsta de... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Patul etajat Oliver este construit şi vopsit special pentru a se integra în camera copiilor, fiind potrivit atât pentru baieţi cât şi pentru fete.Datorita dimensiunilor generoase patul poate fi folosit de la vârsta de 4 ani pâna în... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Patul etajat Aldo este construit şi vopsit special pentru a se integra în camera copiilor, iar culoarea natur îl face potrivit atât pentru baieţi cât şi pentru fete.Datorita dimensiunilor generoase patul poate fi folosit de la vârst... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Patul etajat Dante este construit şi vopsit special pentru a se integra în camera copiilor, iar culoarea natur îl face potrivit atât pentru baieţi cât şi pentru fete.Datorita dimensiunilor generoase patul poate fi folosit de la vârs... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Paturi > Paturi Copii, Paturi > Paturi Suprapuse. Patul etajat Bilbo este unic prin faptul ca partea de jos poate fi usor transformata în spaţiu de joaca sau studiu pentru micuţi. Salteaua de jos este formata din doua parti care, pliate, se transforma in doua bancuţe. Sub fiecare bancu... Detalii »
Categorie: Mobila
  • Produse Mobila:
  • 26   1 - 10