Paturi tapitate

  • Produse Mobila:
  • 431   1 - 10
Mobila. Pat tapitat crem barcelona Colecţia: Modern. Culoare: Crem.... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Paturi > Noutati, Paturi > Paturi Tapitate, Paturi > Paturi Rabatabile Cu Lada, Paturi > Paturi Tapitate > Paturi Stofa. Un pat potrivit pentru orice dormitor este modelul La Finca cu stofa si tablie tapitata, o piesa de mobilier impunatoare si foarte eleganta in sine. Designul deosebit al patului, precum si calitatea materialelor il vor face foarte potrivit ... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Un pat potrivit pentru orice dormitor este modelul Joe Comfort cu piele ecologica si tablie tapitata, o piesa de mobilier impunatoare si foarte eleganta in sine... Detalii »
Categorie: Mobila
Patul SL Barcelona este realizat din piele ecologica de calitate superioara rezistenta la uzura si cu un design impresionant. Structura din lemn masiv a patului ii garanteaza o durabilitate si rezistenta sporita. Un alt avantaj al acestui p... Detalii »
Categorie: Paturi
Paturi, Paturi > Noutati, Paturi > Paturi Boxspring, Paturi > Paturi Rabatabile Cu Lada. Amadeo este un pat elegant si stilat, cu design scandinav si linii drepte. Somnul perfect este garantat de arcurile tip Bonell in combinatie cu spuma T2542.Amadeo este dotat cu lumini LED asezate sub cadrul patului pentru a accentua starea ... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Paturi > Noutati, Dormitoare > Noutati, Paturi > Paturi Boxspring. Lando este un pat elegant si stilat, cu o nota moderna de design scandinav. Liniile drepte se potrivesc în orice stil de interior în timp ce butoanele aduc un plus de culoare patului.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Pat tapiţat alb Queen Patul tapiţat Queen este un pat cu un design fermecator ce se remarca prin linile ondulate ale capatâiului capitonat şi prin picioarele conturate în stil clasic. Deşi stiulul acestui pat este unic şi încântato... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Un pat foarte potrivit pentru orice dormitor este modelul Malmo, o piesa de mobilier impunatoare si foarte eleganta in sine. Designul deosebit al patului, precum si calitatea materialelor il vor face foarte potrivit pentru orice tip de deco... Detalii »
Categorie: Mobila
Patul SL Malmo va oferi dormitorului dumneavoastra functionalitate confort si un aspect deosebit elegant. Structura din lemn si tapiteria de stofa dura rezistenta la uzura garanteaza durabilitatea si rezistenta aceste piese de mobilier. Un... Detalii »
Categorie: Paturi
Paturi, Paturi > Noutati, Paturi > Paturi Tapitate, Paturi > Paturi Tapitate > Paturi Stofa. Un pat potrivit pentru orice dormitor este modelul La Finca cu stofa si tablie tapitata, o piesa de mobilier impunatoare si foarte eleganta in sine. Designul deosebit al patului, precum si calitatea materialelor il vor face foarte potrivit ... Detalii »
Categorie: Mobila
  • Produse Mobila:
  • 431   1 - 10