Paturi tapitate

  • Produse Mobila:
  • 431   1 - 10
Paturi, Paturi > Noutati, Paturi > Paturi Tapitate, Paturi > Paturi Rabatabile Cu Lada, Paturi > Paturi Tapitate > Paturi Stofa. Un pat potrivit pentru orice dormitor este modelul La Finca cu stofa si tablie tapitata, o piesa de mobilier impunatoare si foarte eleganta in sine. Designul deosebit al patului, precum si calitatea materialelor il vor face foarte potrivit ... Detalii »
Categorie: Mobila
 Cu un design minimalist si linii drepte masculine patul Liden este alegerea perfecta pentru un dormitor modern. Patul Liden va impresiona nu doar prin design-ul sau ci si prin gradul ridicat de confort pe care il poate oferi. Tablia ina... Detalii »
Categorie: Paturi
Patul SL Mokka este o piesa de mobilier eleganta impunatoare dar mai ales confortabila. De la baza geometrica la spatarul tapitat cu margine rotunjita fiecare detaliu al acestui pat aduce ceva special dormitorulului dumneavoastra. Tapiteri... Detalii »
Categorie: Paturi
Patul SL Barcelona este realizat din piele ecologica de calitate superioara rezistenta la uzura si cu un design impresionant. Structura din lemn masiv a patului ii garanteaza o durabilitate si rezistenta sporita. Un alt avantaj al acestui p... Detalii »
Categorie: Paturi
Gratie constructiei solide si aspectului deosebit patul Texas este tot ce aveti nevoie pentru un somn odihnitor. Acest pat este construit pe cadru de lemn tapitat in intregime cu stofa rezistenta foarte usor de curatat si intretinut. Aceas... Detalii »
Categorie: Paturi
Modelul Sevilla este un pat cu un design contemporan si o personalitate puternica. Cadrul sau este conturat in linii drepte cu accente clasice. Tapiteria este realizata din stofa de culoare gri dura dar placuta la atingere. Patul Sevilla e... Detalii »
Categorie: Paturi
Patul SL Malmo va oferi dormitorului dumneavoastra functionalitate confort si un aspect deosebit elegant. Structura din lemn si tapiteria de stofa dura rezistenta la uzura garanteaza durabilitatea si rezistenta aceste piese de mobilier. Un... Detalii »
Categorie: Paturi
Dimensiuniile generoase liniile drepte si materialele de calitate superioara folosite la realizarea sa fac din patul Seul vedeta oricarui dormitor. Pe langa eleganta si rafinament acest pat va oferi un grad ridicat de confort si function... Detalii »
Categorie: Paturi
Patul HM Sandy este alegerea perfecta pentru mobilarea unui dormitor in stil modern. Realizat pe o structura de lemn cu suport lamelar pentru somiera si tapitat cu piele ecologica de calitate superioara patul HM Sandy este o piesa de mob... Detalii »
Categorie: Paturi
Patul SL Bolonia va transforma dormitorul dumneavoastra intr-o camera eleganta cu stil dar si moderna. Realizat cu o structura de lemn tapitat cu piele ecologica de foarte buna calitate patul SL Bolonia este usor de curatat si are o durat... Detalii »
Categorie: Paturi
  • Produse Mobila:
  • 431   1 - 10