Noptiere

  • Produse Mobila:
  • 241   1 - 10
Mobila. Noptiera realizata din lemn masiv de stejar in stil clasic, este agatata pe cadrul patului si conceputa astfel incat sa poata fi amplasata oriunde. Astfel, dumneavoastra o puteti plasa pe partea stanga sau dreapta a patului. De asemenea, se... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi, Dormitoare, Mobiler copii, Paturi > Noutati, Paturi > Paturi Copii. Simplu dar versatil, patul Click White se integreaza perfect in dormitorul copilului dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta.Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor ... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Noptiera din lemn si metal alb ET-747 Colectia: Clasic Culoare cadru metalic: Alb. Culoare lemn: Alb. Noptiera elegata in stil rustic, cu accente clasice, construita pe cadru metalic cu sertar de lemn. Datorita combinaţiei de lemn şi meta... Detalii »
Categorie: Mobila
Noptiere. O noptiera datatoare de vise dulci. Elegant manufacturata, noptiera este prevazuta cu un sertar si compartiment pentru depozitare. Lemnul este vopsit auriu pentru a-i da un aer eclectic, oferind astfel inedite optiuni de amenajare.A se asor... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Noptiera elegata in stil rustic, cu accente clasice, construita pe cadru metalic cu sertar de lemn. Datorita combinaţiei de lemn şi metal aceasta se potriveşte perfect in orice dormitor, alaturi de orice pat. Noptiera ET-747 nu este doar... Detalii »
Categorie: Mobila
Noptiere. O noptiera datatoare de vise dulci. Elegant manufacturata, noptiera este prevazuta cu doua sertare. Lemnul pastreaza culoarea natur iar fronturile sertarelor sunt atent sculptate, sporind eleganta acestei frumoase piese de mobilier.A se as... Detalii »
Categorie: Mobila
Dormitoare > Noutati, Dormitoare > Noptiere. Simpla dar versatila, noptiera Florence se integreaza perfect in locuinta dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Noptiera Paso tapitata in piele eccologica se va integra perfect in orice dormitor modern.... Detalii »
Categorie: Mobila
Noptiera SL Scandic S2 este o piesa de mobilier practica prevazuta cu doua sertare. Aceasta poate fi amplasata in dormitor in living sau chiar pe hol. Combinatia de materiale folosite la realizarea acestei noptiere ( lemn furniruit si MDF ... Detalii »
Categorie: Mobila Dormitor
Dormitoare, Dormitoare > Noutati, Dormitoare > Noptiere. Noptiera eleganta in stil clasic, construita pe cadru de lemn. Datorita lemnului finisat de culoare maro, aceasta se potriveşte perfect in orice dormitor, alaturi de orice pat. Noptiera West nu este doar un obiect elegant ci şi unul pract... Detalii »
Categorie: Mobila
  • Produse Mobila:
  • 241   1 - 10