TOATE Produsele

  • Produse Mobila:
  • 4223   1 - 20
Mobila si Accesorii. Picior scaun ergonomic birou Gama Scaune birou, Scaune directoriale Specificatii: diametru tija surub: 1,1 cm Culoare: negru * Pretul afisat pe site include TVA .... Detalii »
Categorie: Accesorii Birouri
Mobila si Accesorii. Roata scaun birou... Detalii »
Categorie: Accesorii Birouri
Noi avem solutia pentru dumneavoastra in cazul in care doriti sa organizati o conferinta, un simpozion si aveti nevoie de scaune. Inchiriere de scaune pentru diferite evenimente, la cele mai bune preturi de pe piata. Transportul este gratui... Detalii »
Categorie: Scaune
Sano Nirosta - curatire si lustruire a suprafetelor cromate ale scaunelor Curata si ofera stralucire suprafetelor cromate si nichelate ale scaunelor printr-un strat protector.... Detalii »
Categorie: Intretinere Scaune
Role scaun birou comercializate la set de 5 bucati, putand fi utilizate la scaunele de birou (scaune ergonomice). Aceste rotii au un diametru de 50 mm, iar cel al axului de prindere in baza scaunului este de 11 mm. Role scaun birou au pretu... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Sano Leather Care este o emulsie pentru tapiteriile din piele ale scaunelor, ce curata si ingrijeste pielea naturala si pielea ecologica. Emulsie pentru curatarea si lustruirea articolelor din piele: scaune, fotolii, canapele, tapiserie si ... Detalii »
Categorie: Intretinere Scaune
Picior fix pentru scaune de birou este conceput special pentru scaunele de birou, si este utilizat pentru a transforma scaunul de birou mobil intr-unul fix. Picioarele se comercilalizeaza la set, setul fiind de cinci picioare pentru scaune ... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
MOBILA. Cuier cu 3 carlige din fonta 22 cm... Detalii »
Categorie: Cuiere
Mobila si Accesorii. Cutie depozitare Winny Gama Etajere camera copii Material de fabricatie: Material textil Culori:AlbAlbastruBejNegruMaroPortocaliuRosuRozVerdeGri Dimensiune: 32x32x31 cm * Pretul afisat pe site include TVA.... Detalii »
Categorie: Etajere Camera Copii
Role gumate pentru scaune de birou sunt comercializate la set de 5 role gumate si se pot utiliza pentru scaune de birou (scaune ergonomice). Pretul este pentru un set de 5 role. Diametrul rotii este de 50 mm, iar cel al axului de prindere i... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Tapiterie - PVC Kg sustinute -75 kg Garantie- 2 ani... Detalii »
Brand: Global Network   Categorie: Tabureti Bucatarie
Taburet bucatarie Alin - o piesa de mobilier pe cat de simpla pe atat de folositoare. In cazul in care nu dispuneti de foarte mult spatiu in bucatarie sau daca vreti sa acomodati musafirii in conditii optime acest taburet este alegerea potr... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Bucatarie
Tapiterie - Piele ecologica Kg sustinute -80 kg Garantie- 2 ani... Detalii »
Brand: Global Network   Categorie: Scaune Pliante
Taburet pliant Maroc – taburet foarte rezistent datorita suportului metalic este foarte usor de strans si extins. Este un scaun recomandat pentru bucatarii si terase. Sezutul tapitat cu piele ecologica pentru confort sporit si rezistenta ... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Bucatarie
Sezut - MDF Kg sustinute -100 kg Garantie- 2 ani... Detalii »
Brand: Global Network   Categorie: Tabureti Bucatarie
Taburet bucatarie fix – este un taburet ideal atat pentru interior in bucatarie cat si pentru exterior pe terasa. Este un taburet rezistent avand suportul fabricat din tub metalic vopsit in camp electrostatic cu finisaj cromat iar sezutul... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Bucatarie
Roti cu frana pentru scaune de birou sunt comercializate la set de 5 role. Rolul franei este de a impidica alunecarea nedorita atunci cand lucram la birou, dar totodata eliberarea ei duce la libertatea de miscare a scaunului. Aceasta se poa... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Categorie: Mobila Hol
Mobila si Accesorii. Element de legatura Aero Plate (pentru seria Aero) Gama Dulapuri de copii Material de fabricatie: Otel vopsit Culoare: Negru Dimensiune: 14/14/1 cm * Pretul afisat pe site include TVA.... Detalii »
Categorie: Etajere Camera Copii
Piston pentru scaune birou ce se poate utilizata la toate produsele din categoria scaunelor de birou prezentate pe situl nostru si prevazute cu mecanism de ridicare / coborare. Acest cilindru pneumatic cu gaz pentru scaune de birou (gas lif... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
  • Produse Mobila:
  • 4223   1 - 20